Sådan Konverter PDF-filer med billeder

October 31

Sådan Konverter PDF-filer med billeder


En PDF eller Portable Document Format, er en generisk billedfil, som kan omdannes til mange andre filtyper. Uanset om din PDF er et fotografi eller et tekstdokument, kan du overføre filen til andre medier ved hjælp af en PDF konverter. Der er ingen universel middel til at vende PDF'er ind i ethvert format, du ønsker, så investere i PDF konvertering software til at konvertere dine filer til en form du ønsker det.

Instruktioner

1 Køb eller download PDF konvertering software. Der er mange programmer til rådighed, der vil lade dig konvertere dine PDF-filer til Word, Excel, RTF tekst, og andre filer. En sådan anvendelse er Primo PDF.

2 Forbered din PDF. Sørg for, at dit billede fil er en PDF og ikke en JPEG eller andet visuelt filtype. Sørg også for, at filen ikke er beskadiget. Dette vil gøre det muligt for konvertering software til at konvertere og ændre din PDF-fil nemt.

3 Køre programmet. Hver PDF konvertering ansøgning har et andet format, så for specifikke anvisninger følger den leveres "readme". Derfra skal du være i stand til at konvertere, ændre og redigere din PDF-fil.


relaterede artikler