Hvordan at reparere en IBM 9512-AB1 Flat-Screen Monitor

March 13

IBM 9512-AB1 fladskærms-skærm har en 15-tommer tynd film transistor flydende krystaller i stand til 1024 x 768 skærmopløsning. Reparation denne skærm kræver specialiseret teknisk viden, som er mest pålideligt leveret af producenten eller officiel service og support udbyder af produktet, Lenovo.

Instruktioner

første trin

1 Besøg Lenovo garanti opslag hjemmeside. Kontrol for at se, om IBM 9512-AB1 er stadig under garanti vil vise, om Lenovo vil være i stand til at reparere eller udskifte skærmen gratis.

2 Indtast produkttypen i "Type" tekstfeltet og serienummer i "Serienummer" tekstfeltet. Klik på "Fortsæt" for at se garantien status af dit produkt.

3 Læs oplysningerne garantibetingelserne grundigt igennem. Dækningen vil blive angivet af udløbsdatoen vises på siden. Hvis IBM 9512-AB1 er under garanti, vil du være berettiget til en gratis reparation eller udskiftning. Ellers vil du nødt til at købe en udvidet garanti, der skal leveres med en beslutning.

Hvis du er dækket

4 Gå til Lenovo udbyderen locator hjemmeside for at finde en udbyder, der vil reparere din IBM 9512-AB1 fladskærm gratis.

5 Vælg dit land, skal du vælge din tilstand, kryds mulighed for "Garanti Service Provider," og klik på "Søg" -knappen. En liste over udbydere vil blive returneret. Hver liste har en ledsagende kort.

6 Ring til tjenesteudbyderen og anmode om rådgivning på dit næste forløb. Hver tjenesteudbyder kan have forskellige procedurer for den måde, det håndterer garantireparationer.

Hvis du ikke Covered

7 Køb udvidet garanti til skærmen. Indkøb udvidet garanti for IBM 9512-AB1 fladskærm er en omkostningseffektiv løsning, fordi det vil sikre, at du er dækket for en række år i form af hardware fejl. Desuden vil du have en klippefast garanti for, at en løsning vil blive leveret til dig. Hvis din skærm er uoprettelig, vil du modtage en erstatning.

8 Ring Lenovo salg for at arrangere den udvidede garanti på skærmen. Sørg for, at du giver salgsrepræsentant med fout-cifret maskintype og serienummer på skærmen.

9 Find en serviceudbyder ved hjælp af trin 1, 2 og 3 i "Hvis du er dækket" sektionen. Når du er dækket, vil du være i stand til at tage din skærm til den nærmeste garantiservice udbyder. Med garantidækning, er enten en reparation eller udskiftning garanteret.


relaterede artikler