Overførsel Vinyl til CD

October 10

Overførsel Vinyl til CD


Hvis du har en stor samling af vinylplader, vil overføre musik til CD giver dig mulighed for at lytte til din musiksamling uden at skulle bekymre sig om kvaliteten af ​​dine optegnelser nedværdigende over tid. Overførsel af musik fra vinyl til cd kræver at du har en pladespiller og en mikrofon eller linje i port på computeren, samt lyd redigeringssoftware. Når din pladespiller er tilsluttet din computer, overføre musikken til et andet medium er så simpelt som at trykke "record".

Instruktioner

Konvertering dine optegnelser til digitale spor

1 Tilslut din pladespiller til din computer. Hvis din pladespiller har en 3/8-inch mini udgang eller hovedtelefonstik, skal du bruge et mini-til-mini adapter kabel til at forbinde din pladespiller line-out port til dig computers 3/8-inch mikrofon port. Hvis din pladespiller har en phono line-out port, skal du bruge et phono-til-mini adapter kabel til at forbinde din rekord spillers phono line-out port til computerens 3/8-inch mikrofon port.

2 Åbn din optagelse software og få adgang til programmets "Setup" eller "Options" vinduet. Indstil din computers "Mikrofon" som din optageenhed. Indstil antallet af kanaler til "2 (stereo)." Klik på "Ok" for at gemme dine indstillinger.

3 Placer din rekord på pladespilleren.

4 Tryk på knappen "Record" i din optagelse software for at starte optagelsen et nyt spor. Tryk på knappen "Play" på din pladespiller til at begynde at spille din rekord. Som rekord spiller, vil outputtet fra pladespilleren registreres af computeren. Når det første spor ender, trykke på knappen "Stop" i din optagelse software for at stoppe optagelsen.

5 Vælg menuen "Filer" i din optagelse software og vælg "Gem som" eller "Export" for at eksportere din optagelse. Vælg "WAV" som filtype, navngive din optagelse og trykke på "Gem".

6 Gentag trin 4 og 5, indtil du har optaget og gemt alle spor på pladen. Luk din optagelse software.

Overførsel af dine optagelser til CD

7 Sæt en tom cd i computerens cd-RW-drev. Din computer vil scanne CD og bede dig med en liste af muligheder. Vælg "Brænd en lyd-cd." Din computer vil åbne standard medieafspiller og oprette en tom afspilningsliste.

8 Brug din computers fil browser til at navigere til den placering, hvor du gemte dine optagelser. Vælg alle de optagelser, og trække dem ind i det tomme brænde listen. Arranger numrene i den rækkefølge, du vil have dem spillet ved at klikke og trække dem op eller ned på listen.

9 Klik på "Brænd til CD" for at brænde dine optagelser til CD. Når brænde er færdig, afspille cd'en for at sikre brænde lykkedes.

TIPS

  • Hvis dine optagelser pop eller hvæse, kan du bruge de avancerede lydfiltre, der kommer med din optagelse software til at reducere støjen, før du brænder sporene til CD.
  • Hvis din computer ikke afspille musikken bliver optaget, så sørg for din optagelse software har "Speakers" udvalgt som sin "Output" enhed i "Options" vinduet.
  • Du kan bruge denne metode til at optage musik gemt på kassettebånd ved at tilslutte din kassette afspiller til din computer.
  • Din optagelse software vil registrere eventuelle springer eller hopper i musikken, mens din rekord spiller, så sørg for at du ikke forstyrrer optagelsen ved at støde pladespilleren.

relaterede artikler