Hvordan man laver et fotoalbum i Friendster

May 11

Hvis du gerne vil vise dine billeder til dine venner og familie, der bor over hele verden, så overveje at gøre et fotoalbum på din Friendster sociale netværk konto. Du kan nemt uploade billeder fra din computer eller mobiltelefon og fremvise dem på få sekunder. Medtag gamle familiebilleder eller billeder, som du lige har taget på din mobiltelefon, minutter, før du lægger dem på din konto. Du kan oprette lige så mange forskellige fotoalbum, som du ønsker, hvilket giver dig mulighed for at vise så mange som 1999 pics.

Instruktioner

1 Log på Friendster.com og oprette en personlig konto med en bruger-id og adgangskode. Du skal bruge en e-mailadresse til at oprette din konto.

2 Udfyld oplysningerne profil og uploade en standard pic at bruge på din profilside. Når du er klar, skal du klikke på knappen "Rediger billeder".

3 Navngiv dit album, og vælge om du vil venner til at være i stand til at uploade deres fotos til dit album. Vælg, om du vil have dit album at være offentlige eller private, og derefter klikke på "Gem ændringer".

4 Klik på "Upload billeder" fra din startside, og klik derefter på "Gennemse Billeder." Dette vil tage dig til din computer fotos, så du kan uploade fra din egen computer eller fra online. Se "Advarsler" nedenfor for typer af billeder, der ikke kan uploades.

5 Klik to gange på navnet på det foto, du ønsker at uploade i computerens billedmappe. Klik derefter på "Start Upload" og vente på pic til slut upload. Når det er gjort, klik på "Gem".

6 Opret flere albums og placere dine billeder i forskellige kategorier ved at klikke på knappen "Nyt album" og gentage Trin 3. Vælg derefter blot navnet på det album du ønsker at placere billeder i og uploade dine billeder til albummet.

TIPS

  • Du kan ikke lave et album privat, hvis den indeholder din standard pic. For at undgå eventuelle problemer, skal du placere kun de billeder, som du ønsker set i dit album med standard pic. Du kan også lave et album lige for din standard pic af sig selv.
  • Friendster vil ikke tillade dig at uploade billeder, der indeholder nøgenhed, noget der har at gøre med had, vold eller lemlæstelse og noget, der er ophavsretligt beskyttet.

relaterede artikler