Udskrivning Brochurer på en HP 6400

April 25

HP Office Jet printer kan sende faxer, scanne dokumenter og tage fotokopier. Det leveres også med en dupleksenhed, en valgfri vedhæftet fil, kan du udskrive på begge sider af et ark papir uden at slå den over og læg det. Med en kapacitet til at holde 250 ark i sin papirbakke, HP Office Jet printer er velegnet til udskrivning af foldede brochurer med oplysninger på begge sider af papiret.

Instruktioner

1 Vælg papir, der er lavet til at blive brugt i inkjet printere. Specifik papir lavet til brochurer, som har en blankere overflade end almindeligt papir, anbefales, men ikke påkrævet. Læg papiret ved at løfte udskriftsbakken, og indsætte en lille stak papir i bakken så langt som det vil gå.

2 Installation af duplexenhed, hvis det ikke er installeret allerede. Skub den ind i bugten på bagsiden af ​​printeren, indtil den er låst på plads. Knapperne på siden af ​​duplexenheden er til at fjerne det, og bør ikke presses under installationen.

3 Åbn det dokument, du vil udskrive på din computer. Vælg "Udskriv" fra menuen "Filer". I dialogboksen, skriv den mængde, du vil udskrive. Hvis du planlægger at udskrive mere end 250 eksemplarer, udskrive dem i partier af 250, da det ikke er en god ide at lægge papir i papirbakken, mens printeren udskriver.

4 Klik på knappen "Egenskaber" i dialogboksen til udskrivning. Det kan kaldes "Setup" eller "Indstillinger", også. Vælg fanebladet "Funktioner". Klik på drop-down menuen for at vælge "Tosidet udskrivning" fra listen. Klik på "OK" knappen.

5 Se, mens siderne udskrives. Læg mere papir, hvis papiret løber ud. Fjern udskrevne ark fra udbakken efter 50 sider er udskrevet. Gør dette hver gang 50 sider er udskrevet, før udskrivningen er færdig.

TIPS

  • Udskriv en testside, før du udskriver en stor mængde, hvis du aldrig har brugt duplex-funktionen på printeren.
  • Læg mere, hvis du har brug for flere eksemplarer. Papirinputbakken vil holde 250 ark ad gangen. Udbakken vil kun holde 50 ark, så du bliver nødt til at tage de udskrevne sider ud af bakken, når stakken indeholder omkring 50 ark, så printeren ikke vil flyde over, og Rumple siderne.

relaterede artikler