Sådan oprettes cd etiketter på en Mac

April 23

Sådan oprettes cd etiketter på en Mac


Oprettelse cd-etiketter er ikke længere en opgave bare for pladeselskaber og grafiske designere. Med flere mennesker lagring back-up datafiler, tilpassede musik afspilningslister, og vigtige arbejdsdokumenter og projekter på CD, skabe cd-etiketter til effektivt at holde styr på alle dine diske er blevet en nødvendighed. Ved at bruge en standard Avery CD label, er det hurtigt og nemt at oprette din egen personlige CD label gennem den velkendte grænseflade Microsoft Word. Her er en trin-for-trin guide til hvordan du kan skabe CD etiketter på en Mac.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Gå til "Funktioner" og de vigtigste navigations menuen. Vælg "Labels".

2 I pop-up vindue, skal du gå til afsnittet "Label" og klik på "Indstillinger".

3 I drop-down menuen for "Label produkter", skal du vælge "Avery Standard". Rul ned afsnittet "Product Number". Vælg "5824 - CD label". Klik på "OK". Klik på "OK" igen for at lukke "Etiketter" indstillinger vinduet.

4 Dit dokument skulle nu vise gitterlinjerne for to cd-etiketter. Skriv den tekst, du vil bruge på din cd-etiketter. Du kan indsætte et billede ved at gå til "Indsæt" og vælge "Billede".

5 Forbered dine Avery 5824 cd-etiketter i printeren. I Microsoft Word, gå til "Filer" og derefter klikke på "Udskriv" for at udskrive dine cd-etiketter.

TIPS

  • Avery giver en test cd-label skabelon til at udskrive på først. Test din cd-etiketter ved første udskrivning på den medfølgende skabelon for at sikre din tekst og billeder passer inden cd grænsen.

relaterede artikler