Sådan ændres MSN Messenger baggrunde

April 22

En brugerdefineret baggrund er som boligindretning til din MSN Messenger. Det giver dig den beroligende følelse af at komme hjem, hver gang du logger ind på din MSN Messenger-konto. Du har sikkert en favorit baggrund, at du bruger hele tiden og kærlighed. Men selv de mest engagerede vanedyr tørster en ændring i ny og næ. Når trangen for sort slår dig, så prøv at ændre dine MSN Messenger baggrunde. Følg disse trin for at finde ud af hvordan.

Instruktioner

Skift dine baggrunde, ændre din Outlook

1 Log på MSN Messenger (se Resources nedenfor).

2 Vælg "Handlinger".

3 Vælg "Tilpas Messenger" fra drop-down menuen.

4 Klik på "Baggrunde".

5 Se alle dine baggrundsbilleder valg. Baggrundene er hostet på en ekstern hjemmeside hedder Kiwee. MSN Messenger vil automatisk lede dig der, når du klikker på "Baggrunde". Der er masser af baggrunde at vælge imellem, så tage din tid og gennemse grundigt.

6 Vælg en baggrund til at bruge. Nogle af de baggrunde vil koste et symbolsk gebyr, mens andre er gratis. Klik på den, du ønsker.

7 Klik på "Download".

8 Indtast din MSN email adresse og klik på "Næste".

9 Slappe af, mens dine nye baggrund downloads til din computer.

10 Nyd din nye baggrund. Du vil se det næste gang du har en chatbesked samtale med en person på MSN Messenger.

TIPS

  • Hvis du finder dig selv behøver yderligere oplysninger om, hvordan du ændrer MSN Messenger baggrunde, betale et besøg på MSN Hjælp side (se Resources nedenfor).
  • Hvis du planlægger at ændre dine MSN Messenger baggrunde ofte, kan du overveje et medlemskab til Kiwee. Kiwee ​​er den officielle væld af MSN Messenger baggrunde. For et mindre gebyr hver måned, kan du hente alle de baggrunde og andre tilføjelser, du ønsker for din MSN Messenger-konto. Det er mere økonomisk end at betale et gebyr pr download i baggrunden, hvis du får mere end en baggrund en måned, plus du har bekvemmeligheden ved ikke at skulle betale, hver gang du ønsker en ny baggrund.
  • Ændring af MSN Messenger password ofte kan forpurre hackere og hjælper med at forhindre identitetstyveri. Det er en god politik at ændre din adgangskode flere gange om året på et minimum. Jo mere din adgangskodeændringer, jo sværere er det for vordende kriminelle til at regne det ud og bryde ind på din konto.

relaterede artikler