Sådan oprettes en Random Number Sequence i FileMaker Pro 11

June 3

Den FileMaker Pro "Random" funktionen giver dig mulighed for at bruge tilfældige tal i en beregning. Den genererer et tal større end eller lig med nul og mindre end én. Du kan bruge flere matematiske formler til at generere tal eller heltal inden for et interval. Kommandoen "Erstat" vil sætte et felt med en sekvens af tilfældige tal, der ikke vil ændre sig i fremtiden.

Instruktioner

1 Vælg området for din database, som du gerne vil fylde med et tilfældigt tal sekvens.

2 Vælg "Erstat Field Indhold" fra menuen "Records".

3 Klik på "Angiv" ved siden af ​​"Udskift med beregnede resultat."

4 Indtast nummeret beregning tilfældigt. Brug blot ordet "Random" for at generere et tal mellem nul og én (nul er mulig, men man er ikke). Hvis du ønsker at generere et bestemt udvalg af tilfældige tal, bruge en beregning. For eksempel for at generere et tilfældigt heltal mellem ét og seks, brug "Int (Random

6) + 1". "Random 6" genererer et tal mellem 0 og 5,999; "Int" runder dette ned til et heltal; "+ 1" skifter området fra 0 til 5, til 1 til 6. Klik på "OK" for at erstatte indholdet af felter.

5 Gentag disse trin for hvert felt, du ønsker at bruge som en tilfældig rækkefølge. For at simulere to terninger, for eksempel, kan du bruge to felter navnet "Die1" og "Die2", eller du kan bruge enkelt beregning "(Int (Random 6) + 1) + (Int (Random 6) + 1)" .


relaterede artikler