Sådan konfigureres en direkte kabelforbindelse med Windows 98

October 3

Sådan konfigureres en direkte kabelforbindelse med Windows 98


En direkte kabelforbindelse (DCC) er et kabel, der løber mellem to computere, der giver mulighed for data at transportere frem og tilbage mellem de to systemer. Denne type forbindelse er nyttigt, når du opgraderer til en nyere computer, når du ønsker at holde noget af indholdet fra det ældre system. En DCC kan installeres på mange forskellige computersystemer, herunder dem, der kører Windows 98.

Instruktioner

1 Sæt serielle kabel til den serielle port på bagsiden af ​​Windows 98 computer. Fastgør den anden ende af kablet til den serielle port på computeren, som du ønsker at sende dataene.

2 Klik på "Start", "Indstillinger" og vælg "Kontrolpanel". Når vinduet Kontrolpanel belastninger, skal du dobbeltklikke på "Tilføj eller fjern programmer". Et mindre vindue ud til, at viser alle de programmer installeret på systemet.

3 Vælg "Windows Installation" og vælg "Kommunikation". Fra det nye display vindue, klik på "direkte kabeltilslutning" og vælg "OK". Klik på "OK" igen for at godkende ændringerne.

4 Klik på "Kopier filer fra" åbning og skriv "x: / win98", hvor x: står for bogstavet for cd-drevet på din computer. For at bestemme dette drevbogstav, vil åbne "Denne Computer" og diskdrevet bogstav vises.

5 Genstart computeren. Gentag den samme proces på den anden computer, og du vil være klar til at begynde kopiere filer fra en computer til den anden.


relaterede artikler