Kom Netflix Streaming film at arbejde på Vista

June 18

Netflix indeholder et stort bibliotek af film, både nye og gamle, som du kan streame på din Windows Vista-computer. Med Netflix kan du søge fra en række forskellige titler og se film uden at tilslutte tredjeparts enheder til computeren. Så længe du har en effektiv bredbåndsforbindelse, er du et par minutter væk fra at se film i standard- eller high-definition kvalitet.

Instruktioner

1 Hent og installer Microsoft Silverlight, hvis du ikke allerede har det. Netflix vil ikke fungere uden dette program.

2 Gå til Netflix og logge ind på din konto, hvis du er abonnent. Hvis du ikke er medlem, skal du indtaste oplysninger såsom e-mail-adresse og en adgangskode i de åbne marker at oprette en konto og starte en måneds gratis prøveperiode. Når du modtager en bekræftelsesmail fra Netflix, er du klar til at begynde streaming film.

3 Log ind på din nye Netflix-konto, og klik på knappen "Se Straks". Du bør se en liste over film, tv-shows og dokumentarer.

4 Rul gennem listen, og vælg den film, du ønsker at se. Brug søgefeltet i øverste højre hjørne for at søge efter en film, hvis du ikke kan se, hvad du leder efter.

5 Klik på knappen "Play" på den film, du vil se at begynde afspilningen.

TIPS

  • Netflix anbefaler mindst bredbåndshastighed på 500 Kbps.
  • Nogle videoer er kun tilgængelige i DVD-formater og kan kun lejes. Netflix altid skelner mellem videoer, der er tilgængelige for streaming og dem, der skal lejes.

relaterede artikler