Sådan Indtast Systemgendannelse Før computeren starter op på Windows Vista

December 29

Windows Vista-dvd'en kommer med et sæt opsving værktøj, kaldet System Recovery Options, at diagnosticere eller reparere fejl, der påvirker Windows Vista. Systemgendannelse, en komponent indgår i Windows Vistas System Recovery Options, genvinder operativsystem til en tidligere tilstand, fortryde de seneste ændringer, der kan have ændret udførelsen af ​​Windows Vista. Hvis du ikke kan starte til operativsystemet, kan du køre Systemgendannelse fra Windows Vista-dvd'en i stedet.

Instruktioner

1 Tænd computeren. Indsæt Windows Vista-dvd'en i dvd-drevet. Tryk på "Ctrl", "Alt" og "Del" to gange for at genstarte.

2 Tryk på en tast for at starte fra Windows Vista-dvd'en når du bliver bedt. Vælg dit sprog og regionale indstillinger, og klik derefter på "Næste".

3 Vælg "Reparer computeren" fra nederst til venstre side af skærmen. Vælg dit operativsystem fra menuen, og klik derefter på "Næste" for at åbne menuen System Recovery Options.

4 Klik på "Systemgendannelse". Klik på "Næste". Vælg et gendannelsespunkt at komme sig til. Brug oplysningerne under "Dato og tid", "Beskrivelse" og "Type" afgøre, hvilke gendannelsespunkt til at vælge.

5 Klik på "Næste". Gennemgå dit valg på "Bekræft din gendannelsespunkt" skærm. Klik på "Afslut" for at udføre en systemgendannelse på Windows Vista.

TIPS

  • Nogle computere har System Recovery Options gemt til en gendannelsespartition på harddisken. Tryk på "F8" efter opstart af computeren for at indlæse startmenuen. Brug retningsbestemt pad til at vælge "Reparer computeren", tryk derefter på "Enter" for at få adgang til Indstillinger for Systemgenoprettelse.