Sådan åbnes NEF filer i Adobe Photoshop Elements 6.0

October 31

Sådan åbnes NEF filer i Adobe Photoshop Elements 6.0


Sådan åbnes NEF filer i Adobe Photoshop Elements 6.0. Nikon kamera ejere elsker deres kameraer og høj opløsning NEF-format. Men ikke alle billedredigeringsprogram programmer har evnen til at håndtere denne proprietære format. Væsentlige, en NEF fil er en høj opløsning, ukomprimerede fil ligner en RAW-filformat. Selv om der kun RAW-filer, og ikke NEF-filer, der er opført som en mulighed i Photoshop Elements, kan du åbne NEF-filer og den ny konvertering interface gør det let at kompensere for fil uregelmæssigheder før åbning. Hold i tankerne kan du ikke gemme som en NEF-fil med Photoshop Elements. Det behøver ikke at være en ulempe; i virkeligheden, kan det være en fordel. Du kan holde dine NEF-filer som en uberørt billede backup og behandle eventuelle redigerede filer til JPEG, PNG, TIFF eller andet filformat.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Photoshop Elements 6.0 og vælg "Åbn" fra menuen Filer. Find din NEF-fil og klik på "Åbn" for at opdrage konverteringen skærmen.

2 Den første ting du vil bemærke er de røde skjolder i dit billede. Forhåndsvisningen viser dig de spejlende højlys i billedet. Disse er højdepunkter uden detaljer. Hvis disse er mindreårig kan du rette dem ved at justere eksponeringen. Disse pletter vil ikke ses i det endelige billede. Det er normalt at have nogle spejlende højlys i billeder, især billeder med vand eller metal refleksioner. Bemærk der er to faner af justeringer, du kan foretage under konverteringen. Denne proces konverterer NEF billedet til Adobes arbejdsrum. Du kan senere gemme billedet som en TIFF, JPEG eller mange andre billedformater.

3 Der er to faneblade fuld af justeringer, du kan gøre for at dit billede under konverteringen. Den "Basic" fanen kan du ændre eksponering, mætning, farvetemperatur og fyld lys. Når du har foretaget dine justeringer, og kan lide den måde billedet ser i preview-vinduet, skal du klikke på fanen "Detail".

4 De Detail justeringer kan du ændre detaljer, maskering, skarphed og luminans af billedet. For at gøre disse justeringer, skal du sørge for at se billedet i 100 procent eller større, eller du vil ikke mærke ændringerne i preview.

5 Når du er færdig foretage de tilpasninger, klik på "Åbn billede" for at få vist billedet i Photoshop Elements editor. Før du åbner billedet, skal du kontrollere bit dybde for at vælge arbejdsmiljøet bitdybde du har brug for. Det vil som standard til 16 bit pr kanal, da dette er et billede i høj opløsning. Det kan være nødvendigt at ændre dette til 8 bit per kanal til at drage fuld fordel af alle de Adobe-værktøjer. Du kan også straks gemme filen på en PSD-fil efter den er åbnet.

6 Den konverterede NEF filen åbnes i Adobe Photoshop redigeringsvinduet, så du kan foretage yderligere ændringer af filer såsom beskæring, farvejusteringer eller tekst tilføjelse. Når filen er blevet konverteret og åbnet, kan du gemme det som PDF, TIFF, RAW, PNG eller JPEG-fil.

TIPS

  • Husk, er du ikke at foretage ændringer i den oprindelige NEF-fil, er du blot konvertere den til brug i softwaren miljø.
  • Ændring af eksponeringen er svarer til justering kontrast og lysstyrke på samme tid.

relaterede artikler