Sådan Link Yahoo Trailere til Facebook

September 29

Tv, internet og radio give forbrugerne en bred vifte af annoncer, der promoverer nye produkter, tjenester og film. For at annoncere en film, produktionsselskabet skaber en trailer eller kort klip, der viser højdepunkterne i filmen. Disse trailere er vist i tv-reklamer, før en spillefilm i teatret og på diverse internet-websteder. Når du opdager en stor film trailer på Yahoo! Movies, kan du dele den med dine venner på Facebook. Du kan sende et link til traileren og få det ud på News Feed sider af alle dine Facebook-venner.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, gå til Movies.yahoo.com og når Yahoo! Movies vises, finde og klikke på linket til filmen trailer, som du vil dele.

2 Kopier film trailer URL eller webadresse fra din browsers adresselinje. For at kopiere adressen, fremhæve webadressen og højreklik. Klik på "Kopier" fra genvejsmenuen.

3 Log på din Facebook-konto og klik på "Hjem".

4 Klik på "Link" øverst på dine nyheder side.

5 Højreklik på feltet og klik på "Indsæt". Klik på "Vedhæft" og indtast en beskrivelse eller kommentar i feltet.

6 Klik på "Del" for at skrive filmen trailer på din profil. Facebook vil offentliggøre et link til traileren og traileren beskrivelse på din profil. Dette link vil blive vist på dine venners News Feed side.


relaterede artikler