Sådan Burn en Blu-ray til en Dual-Layer DVD

December 22

En Blu-ray-disk indeholder mange gange lagerkapacitet en dual-layer DVD. For at brænde video fra en tidligere lavet hjemmelavet Blu-ray-disk til en dual-layer DVD, er der to procedurer til at følge. Den første procedure er at kopiere den videofil fra Blu-ray-disk til en computer harddisk, og derefter brænde videofilen til dual-layer DVD. Der er programmer, der vil give for begge disse procedurer, de fleste af dem er enten gratis eller gratis at bruge på forsøgsbasis, før du skal købe. Der kræves ingen særlige færdigheder, heller ikke du har brug for at forstå, hvordan en Blu-ray-disk fungerer.

Instruktioner

Kopier Blu-ray Disc

1 Hent og installer en Blu-ray kopi program til computerens skrivebord, for eksempel prøveversioner af AnyDVD HD, Blå Cloner 2 eller Blu-ray til DVD Pro. Genstart computeren, når installationen er færdig.

2 Skub Blu-ray drev s diskskuffen. Placer Blu-ray-disk i skuffen, og derefter lukke den. Vent på ikonet for den Blu-ray-disk til at blive vist på skrivebordet, før du fortsætter.

3 Start Blu-ray kopi program ved at vælge det fra "Start" og derefter "Alle programmer" pop-up-menuen. Vælg Blu-ray-drev fra "Devices" drop-down menuen på programmets hovedskærm.

4 Klik på "Læs" knappen på programmets hovedskærm. Fremhæv den videofil, der vises i en kolonne under "Læs" på skærmen. Klik på knappen "Kopier" nederst på skærmen. Vælg "Desktop" fra "Locations" pop-up-menuen på det vindue, der vises.

5 Klik på "OK" knappen nederst i vinduet for at vende tilbage til programmets skærm. Vent som en kopi statuslinje vises, fylder ind fra venstre til højre og derefter forsvinder --- dette kan tage op til fem gange længere, end hvis en DVD blev kopieret.

6 Afslut programmet, når kopien statuslinjen er forsvundet. Højreklik på Blu-ray-disk ikon på skrivebordet. Vælg "Skub ud" fra pop-up-vinduet. Skub diskskuffen, fjern Blu-ray-disk, og luk skuffen.

Kopier Blu-ray video fil til Dual-Layer DVD

7 Download en dvd-brænding program til computerens skrivebord, for eksempel den frie ImgBurn program eller free-to-prøve-out Burn Mine filer eller prøveversionen af ​​video DVD-brænder. Genstart computeren, når installationen er færdig.

8 Start dvd-brænding program ved at vælge det fra "Start" og derefter "Alle programmer" pop-up-menuen. Træk Blu-ray diskens videofil fra skrivebordet på ikonet for den DVD brænderprogram --- ikonet vil blive placeret i systembakken nederst til højre på skærmen.

9 Vælg "Automatisk" fra "Format" eller "File Type" menuen på programmets hovedskærm. Vælg DVD-drev fra "Devices" drop-down menuen på programmets hovedskærm. Skub DVD drevets diskskuffen. Placer en tom dual-layer DVD-disk i diskskuffen, og luk skuffen.

10 Klik på knappen "Indstillinger" øverst af DVD-brænding programmets vindue for at gå til en ny skærm. Vælg "Video" -fanen øverst på skærmen. Vælg "8X" fra "Speed" drop-down menuen på skærmen. Klik på "Kopier til Fit" eller "Komprimer efter behov" afkrydsningsfeltet på skærmen. Klik på knappen "Anvend" nær bunden af ​​skærmen. Klik på "OK" for at vende tilbage til programmets skærm.

11 Klik på "Start" eller "Burn" knappen eller ikonet for en disk på programmets skærm. Vent som en kopi statuslinje enten vises over skærmen eller i bunden af ​​skærmen og fylder ind fra venstre til højre før de forsvinder. Afslut DVD-brænder programmet, når kopien statuslinjen er forsvundet.

12 Højreklik på ikonet for den dual-layer DVD-disk, der er på skrivebordet. Vælg "Skub ud" fra pop-op-menuen. Skub DVD drevets diskskuffen, fjern DVD og lukke skuffen.

TIPS

  • Blu-ray-drev kan bruges til at brænde DVD, selvom skrive hastigheder typisk vil være langsommere end for et dvd-drev.