Sådan Clean Canon Pixma iP1000 Printer Ink Waste Absorber

July 4

Canon Pixma iP1000 kommer sat op med blæk klar til at udskrive. Som du udskriver, lidt blæk falder til bunden af ​​printeren. De puder og svampe, der fanger dette blæk udgør affaldet blækabsorberen, og når den fyldes op, kan printeren ikke længere udskrive. Du bliver nødt til at rense det eller udskifte din printer.

Instruktioner

1 Åbn toppen af ​​Canon Pixma iP1000 og se inde.

2 Find de affald blæk absorber pads. Disse er nederst til højre i din printer.

3 Tag handskerne. Nu fjerne affald blæk absorber pads og holder fra printeren ved forsigtigt at løfte dem ud. Det føles som om de snap ud, så vær ikke bange for at rykke forsigtigt for at fjerne dem.

4 Rengør affald blækabsorberen ved at slikke blæk med et væv eller tørre. Indstil affald blækabsorberen på nogle avis for at undgå blæk spild.

5 Gå tilbage til Canon printer, og se den anden affald blækabsorberen. Dette er også på nederste højre i bagsiden af ​​printeren. Denne ene har skruer til at fjerne og kommer ud med en plastik stykke.

6 Vask svampen med rent vand. Lad det tørre helt. Dette kan tage mindst en dag. Når det er helt tørt, samles.

7 Udskift affald blæk absorber puder og svamp. Slut printeren til strømkilden.

TIPS

  • Dette er en kompliceret opgave. Hvis du ikke føler dig tryg demontering din Canon printer, tage det til service. De fleste elektronik butikker vil rense din printer for et lille gebyr.