Sådan bruges TrueType Font Files

December 8

TrueType skrifttype, eller TTF filer er pakker, som Windows kan læse og installere. Når det er installeret, er disse skrifttype filer automatisk indarbejdet i tilgængelige skrifttype liste over Windows-baserede programmer. Windows ikke automatisk ved at bruge en skrifttype, når den først downloadet til din harddisk, så du skal forberede det til brug i operativsystemet. Tre måder eksisterer for at udføre denne opgave i Windows 7.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på din skrifttype fil på skrivebordet, og klik derefter på "Install". Indtast din administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk på "Enter". Skrifttypen installeres automatisk.

2 Højreklik på skrifttypen filen og klik på "Install". Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om at installere skrifttypen automatisk.

3 Åbn "Start" menuen og klik på "Control Panel". Klik på "Udseende og personlige" og derefter klikke "Skrifttyper". Træk din TTF fil fra dens nuværende placering og slippe den i vinduet Kontrolpanel. Indtast din administrative adgangskode, hvis du bliver bedt om at afslutte installationen af ​​skrifttype.