Sådan beskære et foto ind i en cirkel i Photoshop CS5

February 2

Typisk når tænker på beskæring et foto oftest folk tænker på beskæring billedet ned til en firkant eller et rektangel. På grund af dette de fleste af de automatiske afgrøder funktioner i redigeringsprogram kun tillader brugeren at beskære i kvadratiske eller rektangulære former. Adobe Photoshop er ikke anderledes. Heldigvis hvis du ønsker at beskære et foto ind i en cirkel, kan du stadig gøre det i Photoshop CS5 uden brug af beskæringsværktøjet.

Instruktioner

1 Åbn det billede, du vil beskære i Adobe Photoshop CS5.

2 Vælg "elliptiske lysavis" værktøj fra værktøjs menuen i venstre side af skærmen.

3 Hold venstre museknap nede og trække cirklen til at dække området af det foto, du vil beskære. Hvis du ikke får det perfekt du kan flytte markeringen ved hjælp af flytte værktøj, når du har udgivet museknappen.

4 Gå til "Select" menuen og vælg "Invert".

5 Tryk på tasten "Delete" på tastaturet. Dette vil slette alt, men det område, du har valgt oprindeligt.

6 Gem billedet som PNG, hvis du ønsker området omkring cirklen for at være gennemsigtig. Ellers skal du klikke "Gem som" og vælg filtypen for dit valg.

TIPS

  • Hvis du ønsker at trimme nogle af de overskydende plads, når du har beskåret dit billede vælg "Trim" fra "Image" menuen. Klik på den indstilling, der siger "baseret på gennemsigtige pixels." Dette vil trimme væk overskydende plads.

relaterede artikler