Sådan fjernes Tidligere viste Højdepunkter

February 6

Fjern farvede højdepunkter på web links, du tidligere har besøgt ved at rydde ud af din Internet-browsing historie. Dermed beskytter dit privatliv og forhindrer andre, der bruger din computer i at se, hvor du har været online. Slet browserdata regelmæssigt for at sikre din web surfing aktivitet forbliver private på en konsekvent, langsigtet basis.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og vælg menuen "Funktioner". Hvis du bruger Internet Explorer eller Firefox, dette er en drop-down menu, der sidder i toppen af ​​skærmen, mens den viser som en skruenøgle ikon i Google Chrome.

2 Vælg "Internetindstillinger" i Internet Explorer eller "Indstillinger" i Firefox. Hvis du bruger Chrome, skal du vælge "Historik".

3 Klik på knappen "Ryd oversigt" i "History" rude af fanen "Generelt" i Internet Explorer. Vælg "Privacy" knappen i Firefox, og klik på "Ryd nu" knappen under "Historik" rude. Klik på "Rediger Items" i Chrome, og vælg derefter "Clear All browserdata." Din browserhistorik er nu slettet og tidligere besøgte websteder er ikke længere fremhævet.


relaterede artikler