Hvordan du ændrer BIOS-indstillinger på en Compaq Presario 2275

May 9

Compaq Presario 2275 er en temmelig usædvanlig system ved nutidens standarder. På tidspunktet for sin build, havde der ikke været nogen standardisering, hvordan man indtaster BIOS, også kendt som CMOS eller Opsætning. For at komplicere tingene, mens mange computerproducenter var visning af en meddelelse under boot-up sekvens, der angivet, hvilke nøgle ville give adgang til opsætning, Compaq valgt sit logo, der skal vises i stedet for.

Instruktioner

Compaq Presario 2275 BIOS-indstillinger

1 Indtast BIOS ved gentagne gange at trykke på "F10" tasten efter kraftoverførsel på systemet, at trykke på tasten en gang om hver halvt sekund begyndelsen, når du hører system "POST" bip. Da dette er et gammelt system med typisk installeret CPU en 333-MHz og den maksimale CPU-hastighed en 450-MHz processor, kan denne proces tage to til tre minutter. Hvis du ser systemet opstart sit styresystem, der normalt Win95 eller Win98, genstarte systemet ved at trykke på "Ctrl", "Alt" og "Slet" nøgler på samme tid eller magt systemet ned og tænde den igen. Gentag F10 tastetryk proces, indtil du får adgang til BIOS.

2 Vælg menuen valg fra de vigtigste BIOS blå skærm ved hjælp af højre og venstre piletaster. Træk ned menuen ved at trykke på "Enter" -tasten eller ved hjælp af en pil ned.

3 Naviger gennem menuer og undermenuer ved hjælp af op og ned piletasterne til at flytte gennem menuen valg. Vælg en undermenu ved at fremhæve den og trykke på "Enter" -tasten.

4 Vælg menuen for adgang til drive-konfiguration træ Storage. Dette giver mulighed for hårde drevkonfigurationer, cd-rom / dvd-rom-drev indstillinger og "Legacy" Diskette indstillinger. Sikkerhedsrådet menuvalg vil give dig mulighed for at indstille BIOS password beskyttelse. The Power og avancerede menuer giver resten af ​​dine muligheder.

5 Gem de ændringer du har lavet, og afslut BIOS ved at trykke på "F10" tasten. Du vil blive bedt om at bekræfte dette valg ved at trykke på "Enter" -tasten. Tryk på "Esc", hvis du ønsker at forlade BIOS uden at gemme nogen af ​​indstillingerne. Med begge valg, vil systemet begynde opstartsprocessen.

TIPS

  • Denne computer er for længst nået sit EOL (End Of Life), og har begrænset support fra HP / Compaq. Links til de tilgængelige drivere og teknisk dokumentation leveres i Ressourcer.
  • Forsigtig - BIOS-indstillinger er afgørende for den korrekte funktion af computeren. En forkert indstilling kan medføre, at computeren ikke kan starte.

relaterede artikler