Kan en Company stoppe mig fra at sælge et produkt på eBay?

February 20

Sælgere kan sælge produkter, de gerne vil have leveret eBays brugsbetingelser ikke krænkes. Vilkårene for brug er designet til at beskytte køberen, sælger og tredjeparts interesser.

Copyright

Copyright love beskytter ejeren af ​​et ophavsretligt beskyttet værk. Ejeren er berettiget til at videresælge et produkt i sin oprindelige form. Retten til videresalg, men omfatter ikke eksemplarer af ophavsretligt beskyttede produkt. Kopier kan overtræde intellektuelle ejendomsret.

Intellektuel ejendom

Reproduktioner, forfalskninger eller uautoriserede kopier af et produkt er ikke tilladt at blive solgt på eBay. Elementer, der kan krænke intellektuelle ejendomsret er heller ikke tilladt at blive solgt. Disse elementer kan omfatte bootleg optagelser af shows eller elementer, der muliggør overlapning af produkter, der er ophavsretligt beskyttet.

Stolen Property

Salget af tyvekoster er ikke tilladt på eBay. Salg elementer stjålet fra private, virksomheder eller regeringer krænker statslige, føderale og international ret. Det er heller ikke tilladt at sælge varer, der har haft serienummeret helt eller delvist ændret.