Sådan Lås en Field i Word

January 17

Alle felter som er blevet indsat i et dokument Microsoft Word 2003 kan låses. Låsning et felt sikrer, at feltet ikke vil blive opdateret og kan ikke ændres, før den er låst op. Den låste felt vil vise resultatet fra den sidste opdatering, mens det forbliver låst. Find ud af hvordan du kan følge nem proces med at låse felter i dit Word-dokument ved at følge nedenstående trin.

Instruktioner

1 Start Microsoft Word 2003 og åbne et dokument, der indeholder et felt, som du gerne vil låse, så området vil ikke længere opdatere.

2 Vælg det felt, du vil låse, ved at klikke på det. Det vil blive dækket med en mørkegrå fremhævning når den er valgt.

3 Brug tastaturgenvejen af ​​SHIFT + F9 for at opdatere feltet, hvis du ønsker at opdatere feltet en sidste gang, før du låse den.

4 Skriv tastaturgenvejen af ​​CTRL + F11 for at låse det valgte felt. Feltet vil nu blive låst, og vil ikke blive opdateret før du låse den op.

5 Fortsætte processen med at udvælge og låse felterne i dit Word-dokument, før du er færdig med at låse alle de felter, du ønsker at låse.

TIPS

  • Du kan låse et felt ved at markere feltet og bruge tastaturgenvejen af ​​CTRL + SHIFT + F11. Feltet vil så blive opdateret og vil forblive ulåst indtil du låser den ved hjælp af ovenstående trin.

relaterede artikler