Hvorfor er SQL Server installeret med Visual Basic 2008?

January 17

Hvorfor er SQL Server installeret med Visual Basic 2008?


Visual Basic 2008 kan købes som et fritstående program, som en del af en suite af applikationer i Visual Studio 2008 eller som en gratis Visual Basic 2008 Express edition.

Dataværktøjer

Microsoft giver en række dataværktøjer i Visual Basic 2008 for at hjælpe dig med at udvikle stærke desktop applikationer. Et par af de værktøjer, du skal bruge ofte er databasen explorer, datasæt designer, forespørgsel og udsigt designer og SQLMetal. SQLMetal er en kommando-linje værktøj, du kan bruge til at oprette klasser fra eksisterende databaser for LINQ (LINQ) til Structured Query Language (SQL) applikationer.

Databaser

Ud over de dataværktøjer følger med Visual Basic 2008 har Microsoft inkluderet Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition og SQL Server Express. Den kompakte database kan installeres på stationære computere, bærbare computere, tablet pc'er og intelligente enheder. SQL Server Express er en klient database platform modelleret efter SQL Server 2005. Du kan udvikle applikationer på din personlige computer koblet fra en produktion SQL Server.

Deployment

Du kan udvikle datadrevne applikationer, der er afhængige af SQL Server til at køre. Microsoft leverer SQL Server Express, så du kan integrere SQL Server motor i din ansøgning installation.


relaterede artikler