Sådan Tilslut en pc med et trådløst kort til en BT Hub

December 12

Sådan Tilslut en pc med et trådløst kort til en BT Hub


BT hub, der blev indført med sit hjem bredbånd pakke, giver BT brugere med en stilfuld stykke af netværksudstyr, der giver mulighed for problemfri forbindelse til internettet. Disse knudepunkter er bygget til både trådløse og kabelforbundne forbindelser, men når du går trådløs, er det svært at gå tilbage. Tilslut en PC med et trådløst kort til en BT-hub forholdsvis hurtigt og nemt, selvom du ikke har en computer science grad.

Instruktioner

1 Sæt den trådløse BT hub i dit kabel modem eller en netværksforbindelse. Bagsiden af ​​den trådløse hub har en række Ethernet-stik (antallet afhænger af model). En af disse stik er mærket WAN. Sæt Ethernet-forbindelse fra forbindelsen kabelmodem eller netværk i dette stik.

2 Opsæt din pc med det trådløse kort i en placering, der er tæt på den trådløse hub, hvor du er sikret en god forbindelse. I de fleste typiske stetups, kan BT hub nå gennem flere værelser og endda op eller ned et gulv.

3 Tænd din trådløse kort ved hjælp af en funktionstast eller via softwaren til det trådløse kort.

4 Find Hub SSID og trådløs nøgle. I en ny opsætning, som regel disse er knyttet til en mærkat på bunden af ​​navet eller i din instruktionsbog. SSID refererer til udsendelsen navn af navet, mens de trådløse nøglefunktioner som adgangskoden.

5 Klik på ikonet netværksforbindelser i nederste højre hjørne af din pc. Dit kort har måske allerede opdaget dit nye netværk og beder dig med en login-skærm.

6 Indtast SSID og netværksnøgle til din BT hub når du bliver bedt. Klik på "Ja", hvis forbindelsen spørger dig, om du vil gemme den til senere brug.

7 Start en webbrowser. Du skulle nu være forbundet til internettet.

TIPS

  • Hvis din BT hub ikke ud til at virke, skal du tage det og vente i fem minutter. Så sæt det i igen, og prøv at oprette forbindelse.

relaterede artikler