Sådan får du din hjemmeside til den første side i Google Search Results

February 9

Sådan får du din hjemmeside til den første side i Google Search Results


Kom godt placeret på den første side af Googles søgeresultater er ikke nogen nem opgave. Med tusindvis af konkurrerende hjemmesider alle sigter for første side ranking, du nødt til at investere tid og penge at få dit websted set af Google-brugere. Din popularitet eller Page Rank, bestemmes af en række faktorer, herunder hvor mange af høj kvalitet links du har, og hvilke søgeord eller sætninger er involveret i disse links.

Instruktioner

1 Liste dit websted med Open Directory, DMOZ. Dette er en af ​​de hurtigste måder at få dit websted er opført med Google, selvom dit websted skal have unikt og nyttigt indhold at blive noteret. Du kan også udfylde Googles Tilføj URL form eller få linket fra en anden hjemmeside, der allerede er i Google (se Resources).

2 Få dit websted er opført på andre websteder, der allerede er opført højt i Googles rankings søgning. Sørg for, at links har relevante søgeord peger på dit websted. For eksempel, et link peger på "tatovering fjernelse" vil rang knyttet-til side højere i Googles søgeresultater i stedet for et link, der siger "klik her".

3 Opret meningsfyldte titler til dine indlæg og sider. Sørg for, at teksten i HTML-titel-tag indeholder meningsfulde søgeord som formidler oplysningerne i siden.

4 Brug søgeord i dine artikler, der beskriver emnet og er vilkår, som Google-brugere sandsynligvis vil søge efter. Drys søgeord gennem dine artikler, men ikke overdrive det - holde dine artikler til det punkt, og ikke indsætte tilfældige vilkår, eller Google kan synes du er "keyword stuffing", og vil ikke liste dit website i sin søgemaskine.

TIPS

  • Ingen af ​​metoderne er garanteret at få dit websted til Googles første side af søgeresultaterne. Hvis du konkurrerer med allerede etablerede sites, kan det tage års arbejde for dig at blive vist på den første side af søgningslisten.

relaterede artikler