Sådan Burn VOB filer på en DVD Mac

November 27

Sådan Burn VOB filer på en DVD Mac


En VOB-fil, eller "Video Object," er den grundlæggende filtype bruges til at gemme lyd og video på dvd'er. Mens du kan bruge enhver DVD-brænder program til at brænde en enkelt VOB fil på en DVD-disk, skal du bruge speciel software, hvis du vil have din DVD til at spille ordentligt i enhver standard dvd-afspiller.

Instruktioner

1 Tjek iSkysoft Studio Mac VOB til DVD-brænder, et stort program til at organisere og konvertere standalone VOB filer til DVD. Klik på video i hovedvinduet og trække dine videofiler ind i den store hvide område for at føje dem til DVD. Når du har tilføjet alle de VOB filer, skal du klikke på den røde knap "brænde" i nederste højre hjørne af vinduet.

2 Brug Squared 5 og iMovie, hvis du er på udkig efter et gratis alternativ. Først konvertere din fil til DV format ved hjælp Squared 5. Importer DV fil i iMovie og bruge den integrerede dvd-brænder i iMovie til at brænde video til DVD.

3 Prøv Movavi online video converter, hvis du ikke ønsker at installere yderligere software på din computer. Upload din video på hjemmesiden og vælge MPEG-2 som din output-format. Gem den konverterede fil til din harddisk og importere den til iMovie. Brug iMovie til at brænde video til DVD.


relaterede artikler