Sådan Send en mappe til en anden hjemmecomputer

May 3

For at sende en folder fra en hjemmecomputer til en anden, skal du oprette et hjemmenetværk. Et hjemmenetværk vil give dig mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til mapper, filer, dokumenter og programmer, der er placeret på én computer fra en anden computer i huset. Et netværk vil også gøre det muligt at du oprette og redigere dokumenter, der er gemt på andre computere i dit hjem.

Instruktioner

Sådan oprettes en Home Network

1 Tænd begge computere. Sørg for at begge computere har adgang til internettet.

2 Vælg en computer at være den vigtigste computer (eller værten, som det hedder i netværk). For at gøre konfigurationen lidt lettere, de fleste mennesker vælger den computer, der er direkte forbundet til internettet eller vigtigste modem. Log på denne computer som administrator.

3 Klik på "Start" og derefter "Control Panel", "Netværks- og Internetforbindelser" og "Network Set-up Wizard."

4 Klik gennem indførelse skærme. Vælg, hvordan værten computeren er tilsluttet til internettet, og klik på "Næste". Guiden vil finde internetforbindelsen, at computeren bruger og vil bede dig om at bekræfte det. Klik på "Næste" efter at have sikret, at dette er forbindelsen.

5 Vælg et navn til værtscomputeren og indtaste den ind i feltet. Dette vil hjælpe dig senere for at holde styr på de forskellige computere på netværket. Klik på "Næste".

6 Vælg et navn til netværket, skal du skrive den i feltet og klik på "Næste".

7 Klik på "Slå Fil- og printerdeling." Klik på "Næste".

8 Klik på "Bare Afslut guiden" og derefter "Næste".

9 Klik på "Afslut" for at afslutte guiden Netværk og klik på "Ja" for at genstarte computeren. Når computeren er genstartet, vil du være i stand til at få adgang til dine andre hjemmecomputere.

Sådan Send en mappe Over en hjemmenetværk

10 Højreklik på mappen.

11 Klik på "Del".

12 Fremhæv computerens navn på listen netværket. Klik på "Del". Mappen er nu tilgængelig på begge computere.

TIPS

  • En anden nem måde at dele en mappe på et netværk er simpelthen at kopiere mappen og gemme kopien i offentlige mappe. Nu er alle computere på netværket kan nemt åbne folder.A netværk vil også give dig adgang til hardware, såsom printere og scannere, fra enhver computer, der er logget på netværket.
  • Hvis du opretter et trådløst netværk, så husk at alle med en Wi-Fi-aktiveret computer vil være i stand til at få adgang til det, hvis de er inden for en tæt nok interval. Det betyder, at de kan komme ind i netværket, gå gennem alle personlige oplysninger, du måtte have gemt i dine filer og bruge din internetforbindelse. Ved opsætning af et hjemmenetværk, altid aktivere adgangskodebeskyttelse mulighed. Det er et ekstra skridt, men det værd i det lange løb.