Sådan Konverter Excel til Access

May 18

Sådan Konverter Excel til Access. En Excel-regneark er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at administrere lister og finansielle data, men på et tidspunkt, du måske ønsker at gøre mere med regnearket end disse aktiviteter. Microsoft Access kan du bruge formularer til at indtaste data, link tabeller til hinanden, og andre avancerede funktioner. Afhængigt af hvor kompleks regnearket er, er det normalt ret nemt at konvertere Excel-regneark til Access-databaser. Disse retninger er for Access 2003, så processen for at eksportere Excel-regneark til ældre og nyere versioner kan afvige fra det, der præsenteres her.

Instruktioner

1 Rediger Excel-fil. Eliminer alle rækker eller kolonner, som du ikke vil importere. Hvis du kun vil nogle af de data i din Access-database, skal du oprette en ny navngivet område, der kun indeholder de celler, du vil medtage.

2 Opret den nye Access-database. Klik på Filer, får eksterne data, import. Ændre filtypen til excel (xls) og derefter vælge regnearket til at importere. Du bliver nødt til at gøre en tabel i regnearket ad gangen. Hvis der opstår fejl import, kan det være nødvendigt at foretage korrektioner til regnearket, så gør importen igen.

3 Adgangen vil tilføje en primær nøgle som standard. Primære nøgler er nyttigt, hvis du vil linke tabeller. Hvis du allerede har en idé om, hvad tabeller til at linke, kan du definere det felt, der vil være den primære nøgle under importen. For eksempel, hvis to tabeller både indeholder en husstand opgørelse, og du ønsker disse tabeller skal kombineres på en formular, kan du vælge navnet på opgørelsen post som den primære nøgle.

4 Importer regneark manuelt ved at vælge hele regnearket i Excel, hvis du foretrækker det. Klik på den øverste venstre hjørne for at fremhæve hele regnearket. Klik ctrl-c for at kopiere kolonnerne. Opret en ny tabel i Access, og klik derefter på det øverste venstre hjørne, og klik ctrl-v for at indsætte. Din Excel-tabeller vil blive indsat i Access-databasen.

5 Opret formularer til indtastning af data og rapporter til at generere rapporter ved hjælp af guider til formularer og rapporter.