Installationsvejledning til en Dell AS501 Sound Bar

June 8

Dell AS501 Sound Bar er et sæt stereohøjttalere, som klip til bunden af ​​visse kompatible Dell fladskærme der bærer UltraSharp varemærke. For brugere, der efterspørger om lydkvaliteten eller bruger deres computere under trange pladsforhold, den AS501 Sound Bar tilføjer lyd til en computer uden at optage ekstra plads. Efter klipning til bunden af ​​skærmen, AS501 tilføjer en lydstyrkeknappen til skærmen sammen med en ekstra stik til hovedtelefoner.

Instruktioner

1 Sluk for computeren. Tag strøm- og videokabler fra bagsiden af ​​din skærm, og drej skærmen rundt, så bagsiden vender opad.

2 Drej skærmen mod uret 90 grader. Skærmen skulle nu være lodret, med de to monteringshuller til AS501 Sound Bar mod højre.

3 Vend AS501 Sound Bar lodret og skubbe tapperne på toppen af ​​Sound Bar ind i hullerne på skærmen. The Sound Bar skal klikke når den er låst fast i sin position.

4 Tilslut audio input kablet på AS501 Sound Bar til udgangsstikket på bagsiden af ​​din computer. Hvis lydstik er farvekodede, det korrekte stik er limegrøn.

5 Tilslut strømkablet på AS501 Sound Bar til den cirkulære effekt stikket på bagsiden af ​​skærmen.

6 Drej skærmen til den oprindelige horisontale position og tilslut strøm- og videokabler. Vend skærmen rundt og drej den og computeren igen.

7 Drej volumen knappen på højre side af AS501 højttalerbjælke uret for at slå højttaleren bar på og justere lydstyrken.


relaterede artikler