Kunne jeg installere en Efter Market Heatsink Cooler på min HP A6655f PC?

March 10

ASUS M2N68-LA bundkort følger med HP Pavilion a6655f stationær computer er udstyret med en AMD Phenom X4 processor. Hvis du beslutter at fjerne den oprindelige processor og opgradere den med en hurtigere en, vil du nødt til at kæmpe med øget varme. Hvis du har brug øget køleeffekt, eller er utilfredse med støjniveauet af CPU køler følger med Pavilion a6655f, kan du erstatte det med en eftermarkedet køligere.

Cooler Specifikationer

Den 1,8 GHz AMD Phenom X4 processor følger med Pavilion a6655f har en termisk design magt på 65 watt, hvilket betyder, at enhver udskiftning køler skal kunne sprede mindst lige så meget varmeenergi. Desuden skal køleren understøtte AMD Socket AM2 + formfaktor. Bundkortet har en fire-bens CPU fan header; selvom du kan bruge en fan med en anden type af magt-forbindelse, kan bundkortet være ude af stand til at kontrollere ventilatorens hastighed.

Metal Type

CPU køler følger med Pavilion a6655f er aluminium, som er billig og leder varmen godt. Kobber er dog ca. 80 procent bedre som leder af varme. For bedste ydelse, skal du vælge en heatsink, der udelukkende er fremstillet af kobber, eller i det mindste bruger kobber til de dele, der gør direkte kontakt med processoren.

Fan Size

Mange CPU kølere er kompatibel med flere typer af fans. Du kan opnå det bedste resultat ved at vælge den største fan din køler kan håndtere. En større fan producerer mindre støj end en mindre mens du flytter mere luft, hvilket gør det en overlegen valg i form af køling ydeevne og støjsvag drift. De fans er anbefalet af computer hjemmeside Silent PC Anmeldelse omfatter modeller af Noctua, Nexus og Scythe.

Termisk interface Materiale

CPU køler følger med Pavilion a6655f har en termisk grænseflade materiale, der øger kontaktfladen med processoren. Du kan ikke genbruge den termiske grænseflade materiale med en ny køler og bliver nødt til at købe termisk sammensatte med din nye CPU køler. I 2009 computer hjemmeside BenchmarkReviews.com udført en test af 80 forskellige termiske forbindelser. De bedste resultater forbindelser var Shin-Etsu MicroSi G751, Arctic Silver 5 og Thermaltake Grease A2150.


relaterede artikler