Sådan Set en pauseskærm Gennem Gruppepolitik

March 30

Sådan Set en pauseskærm Gennem Gruppepolitik


Koncernens politik er en af ​​de mere nyttige implementeringer i Windows Server 2000 og højere. De består af meget specifikke konfigurationsindstillinger, der giver administratorer og netværk planlæggere stor kontrol over, hvad brugerne kan ændre på deres individuelle arbejdsstationer. Det er for det meste brugt som en proaktiv og forebyggende måde at sikre, at de enkelte arbejdsstationer ikke let kan deaktiveres på grund af brugerens handling eller ondsindet kode indført gennem eksterne midler.

Instruktioner

1 Gå til "Start", "Administrative Tools" og derefter åbne "Group Policy Editor." Alternativt åbne "Active Directory-brugere og -computere," højre-klik det domæne objektet, klik på "Egenskaber" og derefter på "Group Policy" fanen for at redigere Group Policy i brug.

2 Udvid "User Configuration", "Administrative skabeloner", "Control Panel" og derefter "Display".

3 Vælg "Screen Saver eksekverbare navn" og derefter klikke på "Enabled". Indtast navnet på den ".scr" fil, du vil hver arbejdsstation til at bruge.

TIPS

  • Standardplaceringen på hver arbejdsstation for screensavers er "% SystemRoot% \ system32." Hvis en screensaver er gemt i en anden mappe, skal du sørge for at indtaste den korrekte sti i tillæg til den .scr filnavn

relaterede artikler