Sådan konfigureres en USB Serial Converter for Windows XP

January 10

Sådan konfigureres en USB Serial Converter for Windows XP


De fleste computere i øjeblikket kører Windows XP ikke længere har serielle porte. Denne særlige havn blev fjernet til fordel for USB-porten. Du kan dog have en hardware enhed, der kræver en seriel port til at oprette forbindelse til din computer. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge en USB seriel konverter. Blot tilslutte konverteren ind i computeren, men vil ikke tillade konverteren til at fungere. Du skal konfigurere den serielle USB konverter før computeren kan genkende instruktionerne fra hardwaren.

Instruktioner

1 Tilslut det serielle USB konverter til en ledig USB-port på computeren.

2 Fastgør det serielle kabel kører fra den hardware-enheden til den serielle ende af konverteren. Hvis der er fastgørelse skruer, stramme disse. Det sikrer en sikker forbindelse.

3 Sæt den anden ende af det serielle kabel i den hardware enhed, hvis den ikke er tilsluttet i øjeblikket.

4 Indsæt driver installation disk til konverteren. Du skal installere driveren på din Windows XP-computer til at forstå, hvad de skal gøre med hardwaren. Følg anvisningerne gang guiden lanceringer, indtil driveren er installeret.

5 Tænd for hardware, og vente på, at computeren angive, at den har registreret den nye stykke hardware. Indsæt driver installation disk til den hardware, du har tilsluttet til konverteren, og følg vejledningen for at fuldføre installationen. Når du er færdig, skal du indsætte software installationsdisken (forsynet med hardwaren, ikke konverteren), og fuldføre konfigurationen af ​​den serielle USB konverter.


relaterede artikler