Hvordan laver man en RJ45-forbindelse til en CAT5 kabel

June 15

Hvordan laver man en RJ45-forbindelse til en CAT5 kabel


Cat-5 eller kategori 5, er kabler bruges til lokale område netværksforbindelser og internetforbindelser. Det er blevet afløst af Cat-5e og Cat-6-kabler, men er stadig meget i brug. En Cat-5 kabel har otte ledninger indeni, der er snoet i par. Ledningerne er farvet hvid / grøn, grøn, hvid / orange, blå, hvid / blå, orange, hvid / brun, og brun. Kablet ender med RJ45 stik. At lære at tilslutte en Cat-5-kablet til en RJ45-stik er enkelt og vil spare dig penge.

Instruktioner

1 Strip off omkring tre fjerdedele af en tomme af det ydre dæksel ved begge ender af Cat-5-kabel ved hjælp af kabel stripper i crimptangen. Dette vil afsløre de fire par snoede ledninger indeni.

2 Snoet og ret ledningerne og arrangere dem fra venstre mod højre i følgende rækkefølge: hvid / grøn, grøn, hvid / orange, blå, hvid / blå, orange, hvid / brun, brun. Ved hjælp af diagonal tang, trimme omkring en halv tomme fra spidsen af ​​ledningerne, så de alle vil komme ud med samme længde.

3 Sæt ledningerne ind i hulrummet på bagsiden af ​​RJ45 stik samtidig sikre, at arrangementet af de i det foregående trin ledninger ikke forstyrres, og at hver tråd er korrekt monteret i dens tilsvarende kanal. Skub ledningerne hele vejen til enden af ​​hulrummet for at sikre, at stifterne inde i RJ45 vil gennembore enkelte tråde og god kontakt.

4 Sæt RJ45 ind i krympning hul krympeværktøjet og stærkt tryk grebene sammen for at klemme kablet i RJ45 stikket. Gentag den samme procedure i den anden ende af Cat-5 kabel.