Sådan forbindelse til Netgear VPN

July 17

Sådan forbindelse til Netgear VPN


Mange virksomheder og organisationer bruger et virtuelt privat netværk service, bedre kendt som VPN, at skabe et sikkert netværk, at medarbejderne kan oprette forbindelse til eksternt. Visse netværksudstyr designet af Netgear omfatter en indbygget VPN-funktion. Når du har installeret Netgear VPN-klient på en PC computer, kan du konfigurere softwaren til at oprette forbindelse til dit kontor VPN service.

Instruktioner

1 Højreklik på "Netgear VPN Client" ikonet i nederste højre hjørne af Windows-skrivebordet og vælg "sikkerhedspolitik Editor."

2 Gå til menuen "Rediger", navigere til "Tilføj" undermenuen og vælg "Connection".

3 Klik for at fremhæve den nye forbindelse, du lige har oprettet for at se dens egenskaber i højre side af vinduet. Hvis det er nødvendigt, ændre indstillingerne passer routeren i dit kontor.

4 Gå til menuen "Options" og vælg "Globale Politiske indstillinger." Indtast "45" som "gentransmissionsinterval" værdi og "3" som "antal forsøg" værdi. Tjek alle de tilgængelige indstillinger og klik på "OK".

5 Klik på knappen "sikkerhedspolitik" og vælg "Aggressiv Mode" i højre side af vinduet.

6 Marker feltet ved siden af ​​"Aktiver Perfect Forward Secrecy (PFS)."

7 Indstil "PFS Key Group" for at "Diffie-Hellman Group 2" og markere feltet ved siden af ​​"Aktiver Replay Detection."

8 Udvid "Authentication (fase 1)" menuen og ændre indstillingerne baseret på din router konfiguration.

9 Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem".

10 Højreklik på "Netgear VPN Client" ikonet og klik på "Connect" for at oprette forbindelse til VPN-tjeneste, du lige konfigureret.


relaterede artikler