Sådan får Alle kolonnen Navne i en Oracle Database

November 16

Sådan får Alle kolonnen Navne i en Oracle Database


Oracle data ordbog eksisterer i form af synspunkter data. Der er to visninger i forbindelse med data ordbog og kolonner i databasen. Disse kaldes "All_Tab_Cols" og "All_Tab_Columns." Forskellen er, at All_Tab_Cols indeholder alle områder, herunder systemfelter. Alternativt "All_Tab_Columns" skjuler systemfelter fra forespørgsler, når de udføres. All_Tab_Columns skal afhørt, når der kun bruger data der kræves for inspektion. Hvis der skal medtages systemdata, bør All_Tab_Cols visningen forespørges.

Instruktioner

1 Ring sqlplus ved at udføre ikonet sqlplus på dit system. Dette vil afhænge af din version af Oracle og operativsystem som den kan køre på Windows eller Linux. Dette vil vise et vindue med "SQL>" prompt klar til at acceptere kommandoer.

2 Indtast følgende kommando for at udpakke alle kolonnenavne fra databasen:

Vælg kolonnenavn fra all_tab_cols;

Dette vil liste alle kolonnenavne i databasen skal gemmes eller vises.

3 Filtrer din søgning ved hjælp af en "hvor" -klausul at opnå kolonnenavne af andre kriterier. Den fulde liste over felter i "All_Tab_Columns" tabel kan opnås ved at indtaste kommandoen:

DESC All_Tab_Columns;

Du kan derefter filtrere dine resultater ved en af ​​de andre kolonner i tabellen. For eksempel for at filtrere efter salget tabelnavnet brug:

Vælg kolonnenavn fra all_tab_cols hvor tabelnavn = 'salg';