Sådan Set Up Foxtel

August 11

Når du abonnerer på Foxtel kabel-tjenester, er en installation tekniker automatisk sendt til dit hjem til fysisk installere dit kabel-forbindelse og kabel boks. De er ikke ansvarlig for den fysiske opsætning af tv hardware. Som en ekstra bonus kan du se alle dine abonnement kanaler online, samt downloade film. I modsætning til den fysiske kabelforbindelse, computer visning kræver handling fra din side. Klargøring af computeren for Foxtel tjenester tager kun et par minutter at udfylde.

Instruktioner

1 Sørg for, at du kører en Windows-operativsystem, med et minimum af 500 MB ledig plads på harddisken. En bredbånds internetforbindelse er også påkrævet.

2 Besøg Foxtel hjemmeside. Klik på "On My PC" fanen.

3 Klik på "Foxtel Download."

4 Klik på knappen "Klik her for at komme i gang."

5 Skriv dit Foxtel brugernavn og adgangskode i de udpegede bokse. Hvis du aldrig har brugt sitet før, skal du klikke på "Register" for at oprette et brugernavn og en adgangskode. Under registreringen, skal du indtaste din Foxtel kontonummer og SmartCard nummer og Foxtel Postnr. Hvis du ikke har disse oplysninger, kan du kontakte Foxtel at få det.

6 Klik på download linket Foxtel at installere software på din computer.

7 Åbn Foxtel downloade software på din computer. Gennemse listen over tilgængelige kanaler og downloads. Man kan se nogen af ​​kanalerne gratis. For at downloade et program eller film, skal du klikke den valgknap, der er placeret under showets miniaturebillede. Klik på "Hent valgte elementer" fra den øverste værktøjslinje.


relaterede artikler