Sådan opkobling et videokamera til PC

April 23

Sådan opkobling et videokamera til PC


Tilslutning dit digitale videokamera til en computer er en forholdsvis simpel opgave, der kan udføres i et par skridt. Du vil måske slutte kameraet til en computer for at uploade video optagelser til redigering formål, eller til at dele med venner, eller endda brænde en dvd. Du kan også vælge at afspille optagelserne på computerens skærm. Uanset hvad din hensigt, skal du bruge et FireWire-kabel til at slutte kameraet til computeren.

Instruktioner

Sådan Tilslut en videokamera til en computer

1 Din Firewire kabel skal have to ender: DV ende (skal sættes ind i kameraet) og Firewire ende (at være sluttet til computeren). Sæt DV ende i din video kameraets "DV Out" port. Sæt den anden ende i computerens Firewire 400 port. Når kablerne er tilsluttet, tænde kameraet, og indstil det til afspilningstilstand.

2 Start video redigeringssoftware program på din computer. Du har brug for dette program til at indfange eller afspille optagelser fra dit kamera.

3 I din video redigeringsprogram, starte softwarens "capture" værktøj. Hver videoredigering program har dette værktøj, men det kan være lidt forskellige fra program til program. Værktøjet vil tillade dig at tage den video, der er på båndet i kameraet og rulle gennem det, se det eller fange det til din harddisk. Brug kontrollerne til at styre videoen ved at spille det, pause det, hurtigt videresende det eller tilbagespoling det. Klik på "record" knappen "capture" eller for at optage optagelser til din harddisk. Hvis du ønsker at fange en bestemt klip, starte afspilningsmærket omkring tre sekunder, før du vil have computeren til at starte optagelsen.


relaterede artikler