Sådan downloader musik fra YouTube-videoer

August 12

Sådan downloader musik fra YouTube-videoer


Mange mennesker allerede ved, hvordan man downloade videoer fra websteder som MySpace og YouTube. Men hvad hvis du finder en fantastisk video fra en koncert, og du ønsker at sætte det lydfil på din mp3-afspiller? Du behøver ikke at sætte hele videofil på din bærbare medieafspiller for at høre denne fil. Her er hvordan man kan downloade musik fra YouTube-videoer.

Instruktioner

1 Log ind på YouTube.com.

2 Søg efter din yndlingsmusik video eller en video, der har lyd, du gerne vil downloade. Når den video, du ønsker at se kommer op i dine søgeresultater, skal du klikke på det. Videoen skal begynde at spille.

3 Kopier webadressen på videoen.

4 I en ny browser, hente hjemmesiden videocodezone.com. (Den fulde URL er angivet i afsnittet Ressourcer.)

5 Indsæt webadressen på den YouTube-video ind i feltet "Fra URL", som findes i midten af ​​Video CodeZone side.

6 Vælg "MP3 (.mp3)" i rulleboksen under "Fra URL" kasse.

7 Klik på feltet "Konverter / Download", og din video vil begynde at konvertere til mp3-format. Dette kan tage et par minutter afhængigt af din forbindelse hastighed og størrelsen på videoen.

8 Højreklik på linket til den nyoprettede lydfil, som findes under "Video Konvertering er gjort med succes !!!" overskrift. Filen skal begynde med ordet "videoer" og ende med ".mp3". Når du højreklikker på linket, vil du sandsynligvis ønsker at omdøbe filen til at matche navnet på den sang. Gem filen til uanset hvilken mappe, du bruger til at gemme dine lydfiler og din download vil være komplet.


relaterede artikler