History of Magnetic Tape & magnetplader

July 18

History of Magnetic Tape & magnetplader


Magnetbånd og magnetisk disk medier bruges til data storage.They har udviklet og ændret sig gennem årene, bliver mindre, mens du holder flere oplysninger.

Historie

History of Magnetic Tape & magnetplader


Som regel har medieformat bevæget sig fra at være enorme og meget ineffektivt, for lille og ultra-effektive. Vi har set magnetbånd med en 2-tommer bredde blive erstattet af mikro-miniature diske holder hundredvis af gange kapacitet og med meget mere redundans

Tilfreds

History of Magnetic Tape & magnetplader


Magnetbånd og disketter er blevet brugt til at gemme alle slags materiale, fra rå data til musik og video. De viste sig at være en effektiv og bekvem måde at opbevaring, godt-agtede for analog og digitalt indhold. Faktisk blev overgangen fra analog til digital gjort let ved magnetisk lagring.

Overvejelser

History of Magnetic Tape & magnetplader


En magnetbånd skal spolet tilbage. En disk brug hurtig navigation til at udnytte indholdet hurtigt, og det er derfor diske hurtigt er blevet medierne af valg. På trods af dette, IBM sikret, at tape tilbagespoling afstand minimeres ved en tilbagevenden til midten af ​​båndet.

Fremtiden

Magnetiske medier vil konstant bevæge sig fra store statiske arrays til mindre udskiftelige og overflødige arrays. Tape er hurtigt miste sin anvendelighed.

typer

De første magnetbånd blev lastet på åbne hjul og behov tilbagespoling. Der var også bånd i patroner, der krævede ingen tilbagespoling. Men gav, på denne måde til disk, som var lettere at manipulere og ikke underlagt jamming og bryde.


relaterede artikler