Hvordan løser jeg min Dell Inspiron 700M baggrundslys Det gik ud?

October 24

Hvordan løser jeg min Dell Inspiron 700M baggrundslys Det gik ud?


Baggrundsbelysning er afgørende for driften af ​​en bærbar skærm, simpelthen fordi det uden dem du ikke vil se meget af noget på skærmen. Når en baggrundsbelysning mislykkes så gør din produktivitet, så det er vigtigt, at du diagnosticere og løse hvad baggrundsbelysning problem eksisterer på din Dell Inspiron 700M computer. Fejlfinding at identificere typiske problemer, der kan rettes uden hjælp af en uddannet professionel.

Instruktioner

1 Kontroller strømkilden. Nogle gange de mest åbenlyse rettelser er dem, der plager din Dell Inspiron 700M baggrundsbelysning. Tjek din bærbare computers AC-adapter, og sørg for at det er ikke kommet løs enten fra bagsiden af ​​den bærbare computer, eller hvor det er sat i stikkontakt eller stikdåse.

2 Overhold dine skærmindstillinger lysstyrke. Nogle gange lysstyrken på Dell Inspiron 700M baggrundsbelysning kan have været et uheld skruet helt ned. Du kan justere disse indstillinger og rette din mørke skærm ved at udnytte de lysstyrke taster, der er øverst på din Inspiron tastatur, lige over de numeriske taster.

3 Bring Dell Inspiron 700M skærm tæt og se om du kan finde et svagt billede på den ellers mørke skærm. Dette kan indikere, at de "LCD tæt kontakt" er korrekt. Denne kontakt er hovedsagelig en lille plastik, pinlike stykke, der ligger direkte ved en af ​​Inspiron hængsler. det sanser Normalt, om den bærbare computer er åben eller lukket, og aktiverer eller deaktiverer baggrundslyset i overensstemmelse hermed. Nogle gange kontakten får "hængende" i "lukket" position, dog. Brug din finger eller en slank genstand til at trykke på kontakten flere gange for at pop det tilbage i den "åbne" position, hvilket igen skulle tænde baggrundslyset.

4 Tilslut frekvensomformeren kablet. Dell Inspiron 700M s inverter kabel tilsluttes hovedkortet af Inspiron. Hvis det er gået løs eller afbrydes er det sandsynligt, at kilden til dine baggrundslys problemer. Find skruerne rundt om ringen (omkreds) af Dell Inspiron 700M skærm, som skal skjules af plast hætter for æstetiske formål. Pop disse caps off, placere dem i en lille plasticpose til opbevaring, så brug en stjerneskruetrækker til at fjerne alle de bezel skruer.

5 Fjern ringen forsigtigt, popping off ene hjørne og derefter gentage denne handling, indtil den glider løs. Med ringen fjernet, vil du se den sorte inverter kabel nederst på midten af ​​den eksponerede display og inverteren kabel stik, der ligger lige ved siden af. Normalt inverteren kablet føres ind dette stik, og er låst ned. Men hvis den er løs, føre kablet tilbage ind i stikket og låse stikket ned igen ved at fastgøre det fra den ulåste opret stilling tilbage til vandret position.


relaterede artikler