Hvad er forskellen mellem 3G & 4G?

July 13

Hvad er forskellen mellem 3G & 4G?


Mobiltelefonen og mobilt internet branchens forbindelsesmetode trådløse er i øjeblikket i sin tredje generation (3G) og meget hurtigt nærmer sig sin fjerde (4G) med hensyn til teknologi evolution. Som i slutningen af ​​2010, en mobil luftfartsselskab annoncerer en 4G-netværk, der er hurtigere end 3G, men det er ikke sandt 4G i form af teknologi. Andre luftfartsselskaber, er imidlertid på nippet til at tilbyde ægte 4G netværksdækning, der omfatter alle aspekter af den nyere generation.

Trådløs

Wireless er det udtryk bruges til at beskrive telefon og internet tilgængelighed uden at skulle sættes i en kabelbaseret havn. Denne teknologi er, hvad der giver dig mulighed for at arbejde online fra stort set hvilket som helst sted med et trådløst kort, eller for at bruge din mobiltelefon eller smartphone i stedet for en traditionel fastnet.

teknologier

De 3G og 4G-netværk er meget forskellige med hensyn til kompatible teknologier. I 2010 talrige trådløse protokoller, der anvendes af forskellige luftfartsselskaber er i overensstemmelse med 3G-net, herunder WCDMA, EV-DO og HSPA. Andre teknologier, såsom LTE, WiMax og UMB, benævnes 4G af transportvirksomhederne, der bruger dem, men ingen faktisk når frem til de 4G standard hastighed specifikationer.

Skifte

En anden væsentlig forskel mellem 3G og 4G-netværk er, at 3G stadig bruger kredsløbskobling for taleopkald og video. Dette er den oprindelige telefonomstillingssystem metode, som har været anvendt siden oprindelsen af ​​telefonnet. 4G imidlertid udnytter pakkekobling --- mere effektiv teknologi, der anvendes i computernetværk --- for alt, herunder taleopkald og video.

Fart

Forskellen mellem 3G og 4G, der vil sagen mest til slutbrugeren er hastigheden. En 3G-netværk er i stand til at nå hastigheder på op til 3 megabit per sekund, hvilket er langt hurtigere end en opkaldsforbindelse, men flere brugere i et givet område vil bremse adgang. 4G er udviklet til at levere bredbånd hastighed, der er eksponentielt hurtigere end 3G, målt i gigabit per sekund, og i øjeblikket kun nås til kabelforbundne lokalnetværk.

Dækning

Succesen med en trådløs forbindelse afhænger af dækning, hvilket kan være plettet. Selvom 3G-dækning spænder over USA, områder, hvor signalet er svagt årsag faldt opkald og den manglende evne til at få adgang til internettet, som forværres af det faktum, at brugerne i et givet område deler signalet, bremse det yderligere. I december 2010, 4G er kun tilgængelig i store byer, men når dækningen er udvidet, vil det skabe en betydeligt hurtigere og mere pålidelig forbindelse.


relaterede artikler