Er en High Power Wireless Modem arbejde med en Apple Macintosh?

October 31

Er en High Power Wireless Modem arbejde med en Apple Macintosh?


Buffalo Technology High Power trådløse routere og modemmer kan arbejde med Apple Macintosh-computere, men du bliver nødt til at tage nogle ekstra skridt, fordi de ikke inkludere installation software til Mac.

Installere på en Windows-computer

Din High Power router kommer med installation software, der kun virker på Microsoft Windows. Du kan vedhæfte routeren til en Windows-computer og køre installationsprogrammet til at oprette adgangskoden, og andre parametre. Når dette er gjort kan du derefter frakoble routeren fra Windows-maskine, og tilslut den til din Mac.

Installer på Mac med Windows

Macintosh-computere er bygget siden 2006 kan køre Windows-programmer gennem programmer som Boot Camp, Crossover og Parallels Desktop. Du skal bruge en licenseret kopi af Windows, hvis du bruger Boot Camp eller Parallels Desktop. Slut High Power router til din Mac, skal du indsætte installationsdisken og køre High Power installationsprogrammet i Windows på din Mac.

Overvejelser

Hvis du opretter din High Power router på en Windows-computer, og tilslut det derefter til din Mac, vil du ikke være i stand til fejlfinding af problemer eller ændre den trådløse adgangskode netværk og andre parametre fra din Mac. Du bliver nødt til at tilslutte routeren til Windows-maskine til at foretage justeringer.


relaterede artikler