Sådan Start en Apotek Affiliate hjemmeside Online

November 5

At have en partner-site kan være en god måde at tjene penge. Da du ikke behøver at holde oversigt over et produkt, kan du fokusere din indsats på at fremme dit websted. Du tjener penge, hver gang nogen gør et køb fra en online-apotek, de har klikket på fra dit websted, så denne type hjemmeside har potentialet til at skabe betydelig indtægt. Ifølge en 26 februar 2009 artikel i Reuters, præsident Obamas budget understøtter en plan for at give forbrugerne mulighed for at købe billigere medicin fra udlandet, så denne niche har et potentiale for legitim vækst. Din største udfordring bliver dine konkurrenter, som apotek affiliate websites er meget almindelige.

Instruktioner

1 Forskning dine søgeord. Find ud af hvad søgetermer folk er på udkig efter, der ikke har for meget konkurrence. Du kan gøre dette gratis ved at skrive i dine potentielle søgeord i din søgemaskine og se, hvordan mange steder benytter de samme søgeord dukke op i søgeresultaterne. Du kan også gå til et af de selskaber, der sælger annonceplads på internettet. Disse virksomheder har ofte søgeord værktøjer, som du kan bruge gratis. Se afsnittet ressource for et eksempel.

2 Køb et domænenavn. Brug de søgeord, du vurderer, vil være bedst udfører i dit domænenavn. Hvis det domænenavn, du ønsker, er taget, såsom psychmeds dot com, prøv psych-meds dot org, og andre kombinationer, indtil du finder en, der ikke er blevet truffet. Brug nøgleord på denne måde for at maksimere din eksponering i søgemaskinerne. Hvis folk ikke kan finde din hjemmeside, kunne det lige så godt ikke eksistere så langt som din tegnebog går. Hold dig væk fra .info domæner, som de har tendens til ikke at udføre såvel i søgemaskinens resultater.

3 Byg din hjemmeside. Du skal have en hjemmeside for at få godkendt til de fleste affiliate programmer. Du kan køre din hjemmeside, enten som en statisk hjemmeside eller en blog. Hvis du vælger at bruge bloggen format, skal du sørge for, at du ejer dit eget domæne. Brug de søgeord, du har valgt at navngive din hjemmeside, da dette også vil hjælpe dit websted skal findes i søgemaskinerne.

4 Tilmeld dig med en farmaceutisk affiliate program. Et eksempel kan findes i afsnittet ressource. Disse programmer betaler dig en provision hver gang nogen gør et køb fra deres hjemmeside efter at have klikket igennem via dit affiliate site.

5 Brug marketingmateriale leveret af affiliate program der kan forbedre din hjemmeside. Sørg for at din hjemmeside har masser af billeder og tekst. Mærk dine billeder med de søgeord, du vælger, og skriv nøgleordet rige tekst. Sørg for, at alle links forlader dit websted er dit affilierede links, så du vil få udbetalt, når et køb er foretaget.

6 Drive trafik til dit website. Du kan gøre dette ved at skrive artikler om dit emne på artiklen websteder, der har et højt niveau af trafik, der lader du linker tilbage til din egen hjemmeside. Dette er kendt som artiklen markedsføring. Du kan også få trafik ved at købe annoncer via et annoncenetværk, som vil vise din annonce sammen søgemaskinens resultater. Skriv til relevante fora og bruge link til din hjemmeside i din forum indlæg. For at få succes i dette meget konkurrenceprægede niche, skal du afsætte en hel del tid til forfremmelse.

TIPS

  • Gør din forskning, før bruge penge med et annoncenetværk til at drive trafik til dit websted. Dette er en meget hurtig måde at tabe en masse penge, da disse typer af annoncer kan koste op mod $ 10 per klik i denne niche. Sørg for, at dine annoncer konverterer til affiliate salg ved en høj hastighed ved hjælp af de statistiske oplysninger, du.

relaterede artikler