Sådan opgraderer computerspil Graphics

February 10

Sådan opgraderer computerspil Graphics


Hvis din computers grafik er utilfredsstillende, og du vil have en skærm med forbedret kvalitet, overveje at opgradere dit grafikkort. Grafikkortet er den komponent i din computer, som er ansvarlig for udarbejdelsen, rendering og viser alle grafiske elementer - herunder spil - på skærmen. En lav kvalitet grafikkort er ofte skylden for en dårlig oplevelse.

Instruktioner

1 Rådfør dig med dit bundkort manual for at afgøre, hvilken type grafikkort vil passe ind i din computer.

2 Køb et grafikkort, der er kompatibelt med din computer. Kig efter et kort, der er højere kvalitet end dit nuværende kort. Sammenligne de tekniske specifikationer for dit gamle kort med nye modeller for at finde en passende opgradering.

3 Fjern alle skruer på din computer sag. Skub ud sidepanelet til at afsløre bundkortet.

4 Find skærmkortet og skru det. Træk forsigtigt kortet for at fjerne det fra dets slot.

5 Sæt dit nye grafikkort i samme slot. Skub forsigtigt ned, indtil der høres kortet låsen på plads. Fastgør kortet ved at skrue den på plads.

6 Sæt sidepanelet på din computer sag ved igen at fastgøre skruerne. Tænde computeren, og isæt den driver-cd, der fulgte med grafikkortet. Flyt gennem installationen af ​​softwaren for at fuldføre installationen af ​​dit grafikkort. Du skal muligvis genstarte computeren efter installation af softwaren.

TIPS

  • Læs anmeldelser af grafikkort på hardware review sites såsom CNET.com og Tomshardware.com.