Sådan Burn .mts filer til en DVD

March 1

Sådan Burn .mts filer til en DVD


MPEG Transport Stream eller .mts filer er formater til digitale videofiler, der ofte omtales som AVCHD og som anvendes af HD-videokameraer. Formatet blev udviklet af Sony og Panasonic til at være specielt brugt til videokameraer, der optager i 720p og 1080i HD videoformater. Mens .mts filer kræver tredjeparts software til at redigere og se filerne, Windows indfødte brænder er i stand til at skrive filer til en dvd til overførsel eller backup formål.

Instruktioner

1 Indsæt den skrivbare DVD (DVD-RW) eller tomme dvd (DVD-R) ind i computerens diskdrev. Klik på "Brænd filer til datadisk" i Auto Play vinduet ..

2 Opret et navn til disken i "Burn en disk" dialog, der åbnes. Hvis du bruger en DVD-RW, klik på "Næste" for at formatere disken. Hvis du bruger en DVD-R, skal du klikke på "Vis formateringsindstillinger" og vælg "Mastered". Klik på "Næste" for at formatere DVD og åbne en tom disk mappe.

3 Åbn den mappe, der indeholder .mts filer. Klik på filerne og trække dem ind discmappen. For DVD-RW'er, vil .mts filer automatisk brændes til disken, så snart de er trukket ind i mappen. For DVD-R'er, vent filerne til færdig med at kopiere til mappen og klik på "Brænd til disk" knappen for at starte brændingen.


relaterede artikler