Hvordan man tegner Realistiske dyr i Photoshop CS5

April 3

Brug Photoshop til at lære dig selv hvordan man tegner realistiske dyr ved at spore over et eksisterende billede af et dyr med rektangler. Rektangler giver en måde at forenkle visuelt komplekse former af et dyr. Du kan dog ændre et rektangel facon at gøre det matcher et dyr del. Ved at udføre denne proces flere gange, vil du lære at tegne den nøjagtige form af dyret del, som er afgørende for en realistisk tegning. At lære at tegne realistisk vil ikke ske natten over, så vælg en yndlingsdyr billede, du er villig til at arbejde på i nogen tid.

Instruktioner

1 Klik på menuen "Filer" befaling "Åbn", og derefter navigere til og dobbeltklik på et billede af et dyr, som du gerne vil lære at tegne. Photoshop vil indlæse foto for dig at spore og studere. Find copyright-fri dyr billeder fra Copyright Gratis Billeder, Morgue fil eller Public Domain Pictures.

2 Klik på "Funktioner" panel ikon, der er formet som et rektangel med en solid farve. Denne handling åbner "Rektangel" værktøj, der hjælper dig med at tegne rektangler.

3 Træk på lærredet for at definere et rektangel, der passer til den største form fra dyret billede du har lagt. For de fleste dyr, vil denne form være torsoen. Rektanglet vil ikke passe formen nøjagtigt. Men sikre rektanglet top, bund, og venstre og højre side passer de samme ekstremer på formen af ​​torsoen.

4 Klik på "Funktioner" panel ikon, der ligner en gammeldags pen til at køre "Pen" værktøj, som tilføjer kontrolpunkter til rektangler. Klik en kant af rektanglet for at tilføje et punkt til kanten, og klik derefter på det punkt, du igen tilføjes slette det punkt. Dette trin viser, hvordan du tilføje og slette kontrolpunkter, du kan bruge til at passe rektanglet nøjagtigt til dyret form.

5 Klik på "Funktioner" panel ikon, der er formet som en hvid pil. Dette kører "Direkte valg" værktøj til at forme rektangler ved at flytte deres kontrolpunkter. Dobbeltklik på et punkt på din rektangel for at vælge det og derefter trække det punkt, så det falder på omridset af den underliggende dyr form. For eksempel, skal du trække et kontrolpunkt, så det ligger på omridset af dyrets mave, hvis det er den del, over hvilken du spores rektanglet.

6 Forme rektanglet nøjagtigt til dyrets torso ved at tilføje, slette og flytte kontrolpunkter.

7 Fit rektangler til andre dele af dyrets billede, og derefter oprette et nyt sæt spores rektangler. Denne gang dog forsøge at lave så få ændringer som muligt på hver firkant. Dermed gør det nemmere at huske dine form ændringer, når du tegner uden reference billedet.

8 Klik på ikonet øje "Lag" panel element, der viser en miniature af dyret henvisningen billedet. Dette gør referencebilledet usynlig. Spore dyret med et nyt sæt rektangler, denne gang fra hukommelsen.

9 Klik på ikonet øje af henvisningen billedet for at gøre billedet synlig igen. Træk "Opacity" kontrol på "Lag" panel til omkring 50 procent for at gøre det aktuelle lag delvist gennemsigtig. Dette giver dig mulighed se forskellen mellem dit dyr tegning og reference billedet.

10 Tegn dyret indtil din tegning passer med henvisningen billedet.