Hvordan man laver en stationær computer Wi-Fi

January 11

Hvordan man laver en stationær computer Wi-Fi


En trådløs forbindelse kan etableres på enhver maskine, der har en ledig PCI-port. PCI-porte er placeret på bundkortet og mange perifere enheder som trådløse kort, grafikkort, lydkort og fans stik i dem.

Et trådløst kort installeret på en desktop pc giver ejeren for at vælge mellem en kablede og trådløse netværksforbindelse. En kablede og trådløse internetforbindelse tillader en vis grad af fleksibilitet. En bruger kan tilslutte til Wi-Fi på et kollegium campus eller flytte en computer til en ovenpå soveværelse, når et trådløst kort er installeret. Vender tilbage tilbage til en kabelforbindelse er så let som at tilslutte et Ethernet-kabel.

Instruktioner

1 Sluk computeren, og fjern det fra strømkilden. Rør bart metal for at aflade evt statisk elektricitet. Fjern de skruer, der holder siden af ​​computeren sagen. Tag siden af ​​din stationære computer til at få adgang til bundkortet.

2 Line up det trådløse kort med en åben PCI (Peripheral Component Interconnect) port. Mark metal tilbehør plade på bagsiden af ​​computeren, som linjer op med det trådløse kort. Pop ud tilbehøret pladen fra bagsiden af ​​computeren.

3 Sæt det trådløse kort i PCI-porten. Sikre, at det trådløse kort antenne passerer gennem tilbehørets plade på bagsiden af ​​maskinen. Fastgør det trådløse kort til tilbehøret plade ved hjælp af de skruer, der fulgte med kortet.

4 Sæt sidedækslet af computeren sagen. Udskift skruerne. Tilslut computeren til en strømkilde. Genstart maskinen. Indsæt disken og installere software drivere, der fulgte med det trådløse kort. Plug-and-play trådløse kort uden en disk installeres automatisk.

5 Klik på "Start" og "Opret forbindelse til" i menuen Hurtig start. Det trådløse kort vil søge efter netværk til at oprette forbindelse. Pluk netværket på den viste liste. Indtast (Wired Equivalent Privacy) nøgle WEP og enhver SSID (Service Set Identifier) ​​kodeord, du fik fra netværksadministratoren.

TIPS

  • Vælg dine egne WEP og SSID værdier, når du er netværksadministrator.
  • Må ikke unistall dit 10/100 Ethernet-kort.

relaterede artikler