Sådan får du adgang til mine Outlook Express konti

February 6

Microsoft Outlook Express er en gratis e-mail-klient, der er en del af de ældre versioner af Microsoft Windows-operativsystemet. Outlook Express er en cut-down version af Microsoft Outlook ansøgning. Hvis du ønsker at få adgang til dine e-mail konti til stede i Outlook Express eksternt - på dine rejser, for eksempel - skal du identificere POP3-serveren i Outlook Express, så du kan oprette webmail-adresse denne server.

Instruktioner

1 Klik på knappen Windows "Start" og derefter klikke på knappen "Outlook Express". Dette vil starte Outlook Express program, som du kan få adgang til din e-mail-server oplysninger.

2 Klik på menuen "Funktioner" og derefter klikke på "Konti" valgmulighed. Klik på "Mail" og derefter dobbeltklikke på den konto, du ønsker at få adgang til fjernadgang. Klik på fanebladet "Servere".

3 Kig på oplysningerne i "indgående post" tekstfeltet. Det kan sige noget lignende "pop.aol.com" eller "incoming.Verizon.net", afhængigt af din Internet Service Provider (ISP) eller anden mail-tjenesteudbyderen. Vær opmærksom på de to sidste dele af den indgående server, såsom "aol.com." Dette vil gøre det muligt for dig at se din mail online fra ethvert sted via en webmail-tjeneste.

4 Besøg webstedet for din internetudbyder eller mail-udbyder og etablere adressen på tjenesteudbyderens webmail-tjeneste.

5 Besøg din internetudbyder eller mail udbyders webmail hjemmeside. For eksempel, hvis din internetudbyder er AOL, besøge "http://webmail.aol.com." Indtast dit brugernavn og adgangskode i de relevante tekstfelter og tryk på "Enter" på tastaturet. Alle e-mails i Outlook Express skal være synlig via webmail interfacet.


relaterede artikler