Sådan Efterlad en Auto Besked på MSN

December 19

Sådan Efterlad en Auto Besked på MSN


Forlader en auto besked på din MSN Messenger er en god måde at lade alle dine kontakter ved, at du ikke sidder ved computeren. Have evnen til at forlade dit Messenger på og tage beskeder fra dine venner uden at have dem til at tro, at du ignorerer hvad de siger er afgørende. Mange brugere undlader at få deres auto-meddelelser arbejder, fordi de ikke indser, at MSN Messenger ikke kommer med den software og de har brug for at installere en udvidelse på deres Messenger.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på din internetbrowser ikon for at komme online. Naviger til MSN Messenger Plus! Live-hjemmeside.

2 Klik på linket "Download" i øverste højre side af hjemmesiden. Vent et lille vindue til at poppe op og bede dig om at "Kør" softwaren eller "Gem som". Klik på "Gem som" og vælg din "Desktop" fra drop-down menuen øverst i vinduet.

3 Klik på "OK" og vent til installationen software til at downloade til dit skrivebord.

4 Dobbeltklik på ikonet for installation for at starte installationen. Klik på "Install" nederst i det lille vindue, der popper op og vente på, at programmet til at installere. Når programmet har installeret på din computer, vil MSN Messenger starter op automatisk.

5 Skriv dit brugernavn og "password" i MSN Messenger. Klik på "Log ind" fanen i bunden af ​​skærmen og vente på, at programmet til at oprette forbindelse.

6 Klik på "Plus" fanen i øverste højre side af skærmen Messenger. Klik på "Indstillinger" fanen under menuen og derefter klikke på "Tilpas" fanen.

7 Klik på fanebladet "Personlig status". Klik på "Tilføj" fanen i bunden af ​​skærmen.

8 Indtast den automatiske besked, som du gerne vil forlade for dine venner og kontakter. Klik på "OK" fanen i bunden af ​​skærmen, og din bil besked vil træde i kraft.


relaterede artikler