Sådan Transfer Plug-ins i Firefox

April 30

Hvis du bruger Firefox regelmæssigt, har du sandsynligvis hentet en masse add-ons, der gør forskellige opgaver nemmere for dig. Det fungerer godt, indtil den dag din harddisk eller computer går ned, og du skal få en ny. Det betyder, at du nødt til at geninstallere Firefox på dit nye system og starte fra en frisk installation at genvinde alle dine indstillinger og tilføjelser. Det kan være tidskrævende. Men der er en hurtigere måde at gøre det, forudsat du holder en backup. Alle oplysninger om din Firefox installation ligger i din Firefox-profil, som normalt er skjult. Du kan også kopiere dine plugins til at gøre video, lyd og dokumenter læse ordentligt.

Instruktioner

Transfer tilføjelser

1 Luk Firefox.

2 Klik på "Start" menuen og indtast "% appdata% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \" i søgefeltet. Tryk ikke på Enter.

3 Åbn den mappe, der vises. Det vil være en 8-tegnstreng, efterfulgt af ".default." Klik på "Profiler" mappe til at gå et niveau op i filen hierarki.

4 Kopier denne mappe til din USB-lagerenhed.

5 Sæt USB-enheden i din nye computer til at opdatere din Firefox profil.

6 Åbn profilen mappen Firefox på den nye computer ved hjælp af fremgangsmåden beskrevet i trin 2 og 3.

7 Åbn profilen mappe, du gemte på enheden.

8 Indsæt hele indholdet af den mappe på dit USB-drev ind i profilen mappe på din nye computer. Erstat / overskrive alle filer, når Windows beder dig om at gøre det.

9 Åbn Firefox på din nye computer. Dine indstillinger, add-ons, udvidelser og bogmærker bør alle være der.

Overfør Plug-ins

10 Skriv "about: config" i Firefox adresselinjen.

11 Rul ned og ændre "plugin.expose_full_path" værdi "True". Skriv "about: plugins" for at se alle dine plug-ins.

12 Naviger til hver af de steder på listen angivne og kopiere filerne til din USB-enhed. Slut enheden til din nye computer, når du har alle de filer, du har brug for.

13 Åbn din Firefox profil mappe ved at navigere til "% appdata% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \" og åbne "default" mappe. Opret en undermappe i denne mappe med navnet "plug-ins".

14 Indsæt alle dine plugins fra USB-enheden i denne mappe.