Sådan spiller en MP4 Mac Filer på en digital fotoramme

January 28

Sådan spiller en MP4 Mac Filer på en digital fotoramme


MP4-filformatet er blevet et populært format til at se videoer på en Mac, men er ikke kompatibel med de fleste digitale fotoramme ved hjælp af AVI video filformat. Afspilning af en MP4 fil på en digital fotoramme kræver konvertere det først til en AVI-fil på Mac med en MP4 til AVI konvertering program. Den AVI-fil kan derefter overføres fra Mac til den digitale fotoramme ved hjælp af et USB-flashdrev.

Instruktioner

1 Sæt USB-flashdrevet i en USB-port på Mac. Vent på ikonet for USB- flashdrev til at blive vist på skrivebordet. Dobbeltklik på "Utilities" mappe inde i "Programmer" mappen i hovedsagen harddisk. Rul ned til programmet Diskværktøj og dobbeltklik på den for at starte programmet.

2 Vælg ikonet for USB-flashdrevet i venstre side af programmet Diskværktøj. Klik på "Slet" fanen. Navngiv USB-drev "Digital Frame videoer" i kolonnen "Navn". Vælg "MS-DOS (FAT) fra drop down menuen under" Format. "Klik på" Slet "knappen nederst i vinduet. Tryk på" Erase "i" Bekræftelse "vindue, der vises. Vent som USB-flashdrev er formateret til brug på Mac-computere, pc'er og digitale rammer. Afslut Disk Utility, når formateringen er afsluttet.

3 Hent en installation til Mac en MP4 til AVI konvertering program, som f.eks prøveversionen af ​​4Media MP4 Converter for Mac (se link i indtægter).

4 Kør MP4 til AVI konvertering program. Træk MP4 fil, der skal konverteres til AVI for den digitale ramme ind i programmets ikon - dette vil være i Dock til venstre på skærmen eller i bunden af ​​skærmen. Vent da MP4 fil belastninger ind i MP4 til AVI konvertering program.

5 Klik på fanebladet "Format" på MP4 til AVI konvertering program og vælg "AVI" fra drop down menuen. Klik på knappen "Gennemse" på MP4 til AVI konvertering program og navigere i det vindue, der vises til skrivebordet på Mac. Klik på "OK" nederst i vinduet for at lukke vinduet.

6 Klik på "Konverter" knappen på MP4 til AVI konvertering program. Navngiv AVI-fil, der vil ske i den tomme kolonne øverst i vinduet, der vises. Klik på "Gem" nederst i vinduet for at gemme AVI-fil til Mac skrivebord. Afslut konverteringen programmet.

7 Træk AVI-fil fra Mac skrivebord i ikonet for USB-flashdrev. Vent som AVI-fil kopieres til USB-flashdrevet. Træk USB-flashdrevet til papirkurven. Fjern USB-flashdrevet fra USB-porten på Mac. Sæt USB- flashdrev i USB-porten på den digitale fotoramme. Afspil AVI video, der er kompatibel med den digitale fotoramme og blev konverteret fra den MP4-fil på Mac.

TIPS

  • Brug en høj kapacitet USB-flashdrev, så du kan sætte en masse videofiler på det.
  • Trække USB-flashdrevet fra ud af den digitale fotoramme, før videoen er færdig spiller vil ødelægge det.